Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Преслаба утакмица, немаше да ме зачуди да отпаднат со лузерскиов менталитет и без лидер на терен, тим што ако не дадат први гол се губат. Ако имаа уште малце среќа Арсенал и ќе дадеа гол, плус беа оштетени со офсајдот на Волкот.

Но Баерн стално играат една мизерна утакмица во ЛШ во осмина финале, Интер, Фиорентина и Базел, немора ништо да значи. Баш ми е кејф да не потценат сеа.

Инаку честитки до Арсенал, да им играа Полди и Вилшер мислам ќе не елиминираа.(y)

Иако имаш 20 + години,ти треба уште многу време за да созреаш(и уште неколку од твојот фан клуб).
Премногу се фалевте,премногу кч...За што? Затоа што ги тепате на Аусбург и Хофенхајм у Германија?
Имате многу проблеми во тимот кој самите вие или не сакате да ги гледате или сте слепи поради добрите резултати во Германија.
Еве уште еден доказ дека мојот тим кога е и во најмизерна форма,знае да игра,за разлика од вашиот тим.
За утакмицата,нема шо да се каже,Венгер добро ги постави работите на теренот,но немаа среќа за тој трет гол.
Овој линискиот тежок слепец,ова ќе беше 100% гол.Но нема назад.
Искрено ги жалам Баерн,секогаш среќата нема да е на нивна страна,плус минусите кои не си ги признаваат можат да бидат кобни по нив.Освен некоја Малага или Галатасарај,против другите тимови слободно можам да кажам дека немат шанси.Барселона,Реал,Јувентус...Со Дортмунд ќе се тука некаде.Само не се тешете,оваа година ни до финале неможете да дојдете за да изгубите.Полуфинале ви е максималниот дострел во ЛШ и тоа со среќа.
Поздрав и честитки за пласманот понатаму.Заслужено. (y)

Да ги искористам мојте предвидувачки моќи.

Баерн-Јувентус
Дортмунд-Барселона
Малага-ПСЖ
Реал Мадрид-Галатасарај

ако им падне Реал ќе сватиш што мислев
Ako e kako lani sfateno e veke.

Utakmica po utakmica se igra,dzabe nie jademe trici non stop.Mnogu ubav primer imase denes.Tim so jaka forma protiv tim so nekolku povredeni,no se sluci sto se sluci.

Cestitki za pirovata pobeda na Arsenal..

Riberi i Svajnstajger ne moze nikoj da gi zameni,iako mislev deka kolku tolku nema tolku da se zabelezi nivnoto otsustvo.

Nema ekipa sto moze da igra isto bez najdobriot igrac/igraci..Kako kokoska bez glava se..

Kontrata na Volkot ne bese ofsajd,no ako se navratime na prviot natprevar isto taka imase seriozna greska..

Baern so vakov natprevar moze da bidat samo "top dog"(tim sto moze da iznenadi) vo LS.Favoriti Barsa pa Real.

Nemam nikakva zelba za petok..Bilo koj tim da se padne ke bide 50-50%..

ај не се мачете да гаѓате јса ке ви кажам кој ке се падне

Барселона-Дортмунд борусија
Јувентус-Малага
Галатасарај-Псш
Реал мардир-Баерн минхен

Да ги искористам мојте предвидувачки моќи.

Баерн-Јувентус
Дортмунд-Барселона
Малага-ПСЖ
Реал Мадрид-Галатасарај

После ова коло сите ги сакам, само Барса не. Ќе не отворат како паштета, како што пиша еден член вчера за Милан. Со другите има реални шанси со сите сили да се помине, со Барса не.

Овој Робен ако има малку совест, треба сам да си излезе од терен....

Не знам како можеше да си дозволи таков луксуз Б.Минхен, да прими гол во првите 10 минути од мечот по она од синоќа...
На смешка, на шала, Арсенал ги истресе во сред Германија....

Не можат без Швајни и Рибери...

Значи, во 1/4 финалето важи правилото 2 екипи од иста држава не можат да играат меѓусебе, така?

Барселона - Борусија Дортмунд
Баерн Минхен - Јувентус
Галатасарај - Малага
Пари Сен-Жермен - Реал Мадрид

Иако имаш 20 + години,ти треба уште многу време за да созреаш(и уште неколку од твојот фан клуб).
Премногу се фалевте,премногу кч...За што? Затоа што ги тепате на Аусбург и Хофенхајм у Германија?
Имате многу проблеми во тимот кој самите вие или не сакате да ги гледате или сте слепи поради добрите резултати во Германија.
Еве уште еден доказ дека мојот тим кога е и во најмизерна форма,знае да игра,за разлика од вашиот тим.
За утакмицата,нема шо да се каже,Венгер добро ги постави работите на теренот,но немаа среќа за тој трет гол.
Овој линискиот тежок слепец,ова ќе беше 100% гол.Но нема назад.
Искрено ги жалам Баерн,секогаш среќата нема да е на нивна страна,плус минусите кои не си ги признаваат можат да бидат кобни по нив.Освен некоја Малага или Галатасарај,против другите тимови слободно можам да кажам дека немат шанси.Барселона,Реал,Јувентус...Со Дортмунд ќе се тука некаде.Само не се тешете,оваа година ни до финале неможете да дојдете за да изгубите.Полуфинале ви е максималниот дострел во ЛШ и тоа со среќа.
Поздрав и честитки за пласманот понатаму.Заслужено. (y)
Фалење не фалење, ние сме у четврт финале вие не сте, имаме константност у ЛШ, секоја екипа има слаби моменти, проблемот на Баерн е што знаат у голема утакмица скрос да ја усерат работата. Глупо е сеа да зборам ние сме у четврт финале, вие не сте, пошо ниту се радувам моментално, ниту ми е до фалење, ама така е.

Фалење не фалење, ние сме у четврт финале вие не сте, имаме константност у ЛШ, секоја екипа има слаби моменти, проблемот на Баерн е што знаат у голема утакмица скрос да ја усерат работата. Глупо е сеа да зборам ние сме у четврт финале, вие не сте, пошо ниту се радувам моментално, ниту ми е до фалење, ама така е.

Не се секирај,нема да сте за долго ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom