Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Реал кога има посед и по 49 шута у голо и кога ќе изгуби резултатот се гледал... а сега незнам за какви шанси тука се праве маабет, прво влезете на резултати проверете статистика и пишете у шо биле подобри Манчестер? :свиркам:

Не викам оти Реал изигра нешто посебно, ама да кажат оти незаслужено победиле незнам баш... и доста не бидете такви п*чки прифатете пораз еднаш а не заслужено било не било, зш не го спомнете голот што го постигна Манчестер?
Значи реално гледано и двете утакмици интересни за гледање Реал заслужено оди понатаму и тоа е тоа...и мн сум убеден некако дека ќе освојат ЛШ годинава :icon_lol:

4lkdmt.gif

Еве сличен случај.

Јунајтед не се оштетени, можеше да не се суди, но ваљда по судиските книги тоа е школски црвен.
ептен е исто нема што голмански простор топка на висина од 1.5 метра и голман пред него ... за разлика каде топка е во средина на терен која паѓа од 15 метра висина нани гледа во нејзе а позади него утрчува играч за кој воопшто немапојма дека е таму . фаулот колку и да беше за картон пред се не беше намерен и верувам дека нани немаше никава замисла да се судира со некого а уште помалце да повредува како во случајов со ибрахим ... кој знаеме дека обожава да тепа на терен. Тоа што нани е циган без мозок тоа е друга работа !!!

Roy Keane: "The referee has made the right call. It's dangerous play. A red card & correct decision."

Чим овој касапов вика дека било чист црвен, крај на муабетот. :pos:

Јунајтед не се оштетени, можеше да не се суди, но ваљда по судиските книги тоа е школски црвен.

"A player is guilty of serious foul play if he uses excessive force or brutality against an opponent when challenging for the ball when it is in play.
“Using excessive force” means that the player has far exceeded the necessary use of force and is in danger of injuring his opponent"

http://www.fifa.com/mm/document/afde...unduct_557.pdf

Реал кога има посед и по 49 шута у голо и кога ќе изгуби резултатот се гледал... а сега незнам за какви шанси тука се праве маабет, прво влезете на резултати проверете статистика и пишете у шо биле подобри Манчестер? :свиркам:

Не викам оти Реал изигра нешто посебно, ама да кажат оти незаслужено победиле незнам баш... и доста не бидете такви п*чки прифатете пораз еднаш а не заслужено било не било, зш не го спомнете голот што го постигна Манчестер?
Значи реално гледано и двете утакмици интересни за гледање Реал заслужено оди понатаму и тоа е тоа...и мн сум убеден некако дека ќе освојат ЛШ годинава :icon_lol:
Друже морам да ти реплицирам зошто се изнатропа глупости во постов.
Како прво тука (бар јас колку што прочитав) никој не рече дека Реал незаслужено оди понатаму, а од друга страна уште кога ќе те прочитам со тоа "прво влезете на резултати проверете статистика и пишете у шо биле подобри Манчестер?" одма ми станува јасно колку ти сечи.
Ти ја гледаше воопшто утакмицата или пратеше статистика на резултати?

Не го цитирајте Рој Кин, не е никаков фактор, пристрасно гледа на работите.

Не го цитирајте Рој Кин, не е никаков фактор, пристрасно гледа на работите.
Sense the tone. :icon_mrgr:

Се шалев, може да има милион причини за таква изјава, не е никаков фактор многу јасно. :)

Ја разбирам фрустрацијата на фановите на Манчестер Јунајтед но едноставно тоа неможи да го замени фактот дека картонот на турскиот судија е исправно доделен и тука нема полемики,исто како и картонот на Пепе пред две години каде беше чист црвен но едноставно тука некои фанови неможат да се помират со елиминацијата на нивниот омилен клуб па ќе измислат триста други работи

Друже морам да ти реплицирам зошто се изнатропа глупости во постов.
Како прво тука (бар јас колку што прочитав) никој не рече дека Реал незаслужено оди понатаму, а од друга страна уште кога ќе те прочитам со тоа "прво влезете на резултати проверете статистика и пишете у шо биле подобри Манчестер?" одма ми станува јасно колку ти сечи.
Ти ја гледаше воопшто утакмицата или пратеше статистика на резултати?
Ја гледав бе да те потсетам ако сакаш? Само едно не ми текнува кој го постигна голот за Манчестер ако ти текне пиши тука слободно...тебе мн работи не ти се јасни како шо ми изгледа :)
Што ли беше сега ова каква бомба???
И дај постирај ми голот на Манчстер неможам да го најдам :*

Ова вечерва со тоа на Челзи е разлика небо-земја. Сеедно, од неутрална гледна точка, мислам дека судијата до уништи не само натпреварот туку целиот двомеч, се до тој момент се одвиваше перфектно, исклучително коректен однос меѓу фудбалерите и тренерите, убава игра, но тој момент расипа буквално се. Според мене само за жолт картон беше тоа, ипак со отворен ѓон му влезе, битноста на утакмицата требаше да си издејствува и да добие Нани само жолт. Но бидна веќе, нема назад, сакам само да им честитам на фановите на Реал за пласманот понатаму, за нив ќе бидам до крајот на ЛШ заедно со Дортмунд, за нив сум ради Мурињо а за Дортмунд бидејќи ми се омилена екипа. А да, и респект за Роналдо, прав спортсмен.
не дај боже фан на барселона ова да го прочита

Ја разбирам фрустрацијата на фановите на Манчестер Јунајтед но едноставно тоа неможи да го замени фактот дека картонот на турскиот судија е исправно доделен и тука нема полемики,исто како и картонот на Пепе пред две години каде беше чист црвен но едноставно тука некои фанови неможат да се помират со елиминацијата на нивниот омилен клуб па ќе измислат триста други работи
Судииште ипол си бе, треба да те земат у УЕФА . :)

Ја гледав бе да те потсетам ако сакаш? Само едно не ми текнува кој го постигна голот за Манчестер ако ти текне пиши тука слободно...тебе мн работи не ти се јасни како шо ми изгледа :)
Што ли беше сега ова каква бомба???
И дај постирај ми голот на Манчстер неможам да го најдам :*
:facepalm:Гол си е гол море,што има везе,или не треба да се рачуна,бог да чува,свашта има на форумов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom