Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Пујол го турна Фабрегас и не му дозволи да шутне.
Пенал ситуација беше,немаше теоретски шанси овој да промаши.
Можда не беше за црвен,ама пенал дефинитивно беше.
Жолт картон и пенал,ќе беше најреално,ама тоа е тоа.
Кога у 5 метри се суди пенал/дефинитно има црвен/посебно при ваков старт.:toe:

Н

Бидејќи не навивам ни за Арсенал, ни за Барселона... мој тип е дека Арсенал ќе победи на Ноу Камп (ќе се пласира во 1/2 финалето)

Екстремен оптимист у најмала рака :pos2:

Како и да е, не се знае кој ќе оди во полуфинале, ќе грми на олд трафорд, ноу камп, лужники и на жерланд.
поздрави :wink:

Мислиш на Стадионот Чабан Делмас на Бордо :icon_lol:

Треба да се забрани со закон да се гледа вака фудбал,,,но што е тука е.Како што можев да забележам вечерва имаше квалитетен фудбал на двете утакмици поготово на Арсенал-Барса.Многу офанзивен фудбал гледавме од страна на Барса на почетокот а подоцна Арсенал ја демонстрираше нивната сила,,,а пеналот на Пујол си беше чист пенал,мислеше дека ке помине со таков итар потег но на срека на навивачите на Арсенал не успеа,можеше да се очекува такво нешто од играч кој глумеше удар без топка на пријателска утакмица (Македонија-Шпанија),,

Криво ми е за Интер што не успеа да ги реализира барем 2-3 шанси повеке,но се виде дека ЦСКА нема што да бара во Милано.Рутинска игра во Русија без грешки и се ке си дојде на свое место... :smir:

Мој Интер од 90 мин *Комбиниран пренос* дали 20мин се на се го дадоа ..... маму им јебем :smir:

Екстремен оптимист у најмала рака :pos2:

Не се знае многу Барселона сака да ги подценува противниците,што мислеа ако водат 2-0 Арсенал автоголови ќе почне да си дава,се гледа дека се уште не знаат дека Англичаните одат до крај:).

Мој Интер од 90 мин *Комбиниран пренос* дали 20мин се на се го дадоа ..... маму им јебем :smir:

Се знаеше дека го даваа Интер заради Пандев а плус Барселона имаше многу јак фудбал а Интер не прикажа ништо посебно ако сакаше да ја гледаш толку требаше на Албанската спорт 2 цела ја даваа.

Добро што ја гледав утакмицата у кафич ,пошто дома ќе го искршев пола стан :tv:

Се знаеше дека го даваа Интер заради Пандев а плус Барселона имаше многу јак фудбал а Интер не прикажа ништо посебно ако сакаше да ја гледаш толку требаше на Албанската спорт 2 цела ја даваа.

А ти на канал 5 виде дека Интер не прикажа ништо посебно? :smir:

Имаш реприза во 12.00, гледај го второ полувреме да видиш дали беше ништо посебно или опсада на голот... Јас после секоја пауза се вклучував на 5 и скоро никогаш не одеше Интер, се пропуштија... Кој се снајде да гледа цел пренос уживаше во било кој од натпреварите, кој го гледаше канал 5...

И такаааа.
Страсните навивачи на Барса и вечните нели контраши (оние што не навиваат некој да победи туку да изгуби) ќе тврдат дека имало пенал имало црвен картон.
Оние на Барса ќе велат немало.
Оние навистина неутралните (а малце ги има) ќе дадат некој пореален одговор ама нив кој ги слуша. И така се во круг. Ама џабе, натпреварот завршен е :)

Ај биди искрена!
Дали немаше пенал кажи ми?
Чиста пенал ситуација.Фабрегас отиде на шут,Пујол го обори,не му дозволи да шутне.
95 % ќе погодеше овој.
Можеби не беше за црвен,ама тоа е!Судии ко судии,не можат секогаш за Барселона да бидат,нали?:pipi:

Пенал може имаше, али црвен бе .... :tv:
Ко прво Пујол не идеше на старт, по некој чуден сплет на околности ногата на Фабрегас беше помеѓу двете на Пујол ( знам, ко геј порка звучи ова ) и овој тоа одлично го искористи бидејќи тоа и беше максимумот од таа стиуација, изнудување на пенал.
И коментаторот го пофали Фабре за начинот на кој го изнуди пеналот, али црвениот беше престрого досуден од проста причина што Пујол не ни имаше некаков старт, како што реков, се беше еден чуден сплет на околности.

Како и да е, не гледам причина зашто фановите на Барса би биле незадоволни, имаат резултат кој у моментов ги води во полуфинале а и Арсенал во реванш мечот нема да игра со Фабрегас.

А ти на канал 5 виде дека Интер не прикажа ништо посебно? :smir:

Имаш реприза во 12.00, гледај го второ полувреме да видиш дали беше ништо посебно или опсада на голот... Јас после секоја пауза се вклучував на 5 и скоро никогаш не одеше Интер, се пропуштија... Кој се снајде да гледа цел пренос уживаше во било кој од натпреварите, кој го гледаше канал 5...

Цц на спорт 2 :) реално 1 полувреме ништо све оффтаргет беа шутовите а до негде и 2 Пандев имаше добра шанса кога ја извадија од гол линија ето и уште 2-3 ама шанси не земи од 150 м зачија и ако влези нека влези.:smir:

Пенал имаше но дискутабилен е црвениот али можда Пујол имал и некој приговор па тоа било капак на се.
А да ги дадат сите мечеви у еден ден и канал 5 тогаш да праи комбиниран по 1,5 мин од секој меч најубаво:tapp:

Ај биди искрена!
Дали немаше пенал кажи ми?
Чиста пенал ситуација.Фабрегас отиде на шут,Пујол го обори,не му дозволи да шутне.
95 % ќе погодеше овој.
Можеби не беше за црвен,ама тоа е!Судии ко судии,не можат секогаш за Барселона да бидат,нали?:pipi:

Не знаев дека судии секогаш за Барселона биле :) Да не ги претплатиле?:icon_lol:
А за да ти кажам дали имало пенал или не на чиста совест ќе морам да видам снимка уште еднаш, пошто по природа нервозна сум кога гледам спорт па летнав негде 30 метри од кауч кога свирна судија :icon_lol:
Видов ама не доволно за да кажам. А не сум од тие пристрасните :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom