Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Па тука искочи проблемот,што некои талентирани фанови на Челзи си зимаат за право да прават класификација на екипи,а не се погледнале самите себе.

Иначе се согласувам со тебе, не сме фаворити.Во ЛШ никад нема сигурен фаворит,секој може да успее со малце среќа и добра игра.

Мене искрено не ми е гајле за Челзи ама се изнервирав како Интер беа класифицирани како мал тим зашто не поминале 1/8 финале во последните години и немаат добра историја во ЛШ.
А во реалноста,сите знаат дека Интер е многу моќен тим,во моментов.

А шо имате вие у сегашноста?
Кога се зборува за светски гиганти кој се спомнува, Челзи или Баерн М?
Што имате вие во сегашноста па да сте цела ЕДНА класа погоре од нас? Кога се збори за гиганти се спомнуваат 10-тина екипи меѓу кои се и Баерн и Челзи.

Затоа повлечи го тоа за класите во фудбалот, не е општество па да го делиме на класи.

Мене искрено не ми е гајле за Челзи ама се изнервирав како Интер беа класифицирани како мал тим зашто не поминале 1/8 финале во последните години и немаат добра историја во ЛШ.
Koj рече дека Интер е слаб :).

Боби[Мкд];3300099 напиша:
Хамбург ја тепа Астон во УЕФа лани или оломнани.

да ама ако го гледаше наптреварот
Астон играа со втора постава

да играа со прва ке беше друг резултат :smir:

Времето ќе покаже се така е.

.....а,и Јоветиќ и Варгас...:tv:
94c2c89f9c_barca05062009.jpg

Ако баба имаше патлак, ќе беше дедо...
споменав погоре, во фудбалот неколку секунди деконцентрација го решаваат натпреварот.

Боби[Мкд];3300125 напиша:

Го преболев ова,одамна..:pusk:

Иначе ме мрзи слика од Пипо Инзаги да барам,знаеш ти од него кошмари секоја сезона си имате..:tv:

Интер е супер тим, респекат али никој не рече дека сте слаби или второкласни па и ти се залета ко мува у љањо у муабетов.

Го преболев ова,одамна..:pusk:

Иначе ме мрзи слика од Пипо Инзаги да барам,знаеш ти од него кошмари секоја сезона си имате..:tv:
Одамна?Пред 1-2 месеци имаше тајтл Рубин Казан.:tv:

Интер е тим чиј напад и средина беше Златан Ибрахимович. Можеби четворица дефанзивци на Катанија не можеа да го запрат, но на тие на Јунајтед, Ливерпул....не им беше голем проблем. Останатите играчи од средината на Интер беа толку дефанзивни што изгледаа ко шарлатани на терен, целосно отсечени.
Годинава е малку поинаку, Снајдер и Пандев се една поинаква дименизја кај Интер, онај Сантон имал „њух“ за напред мамата негова исто, Мота можи да тргни исто, Балотели е една година понапред. Милито и Ето се двајца, за разлика од Ибрахимовч кој беше, само еден. Ако и од Куарезма бидува нешто, многу интересна работа.
Интер годинава има појќе шанси, не заради Челзи, туку зато што е покмплетен тим.

Koj рече дека Интер е слаб :).
Фановите на Баерн.
Челзи,Интер и Реал беа класифицирани како слаби тимови зашто немале титули во ЛШ во минатото.Тука Реал е исклучок зашто е најтрофеен ама во блиското минато не му цветаат рози.
И јас тука се обидувам да кажам да не гледаат кој колку титули имал во далечното минато и блиското минато него да гледаат за оваа сезона.
А оваа сезона Челзи,Интер и Реал се меѓу фаворитите.

Едит:Боби,сигурен си дека никој не рече?Или да зеам сеа да цитирам од пред неколку страни?

Ако баба имаше патлак, ќе беше дедо...
споменав погоре, во фудбалот неколку секунди деконцентрација го решаваат натпреварот.
Точно, низ глава најмногу ми се врти како топката која Меси ја додаде на Иниеста за голот дојде откако Есиен не успеа добро да ја зафати од работ на шеснаесетникот и да исфрли далеку. Се бидува. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom