Ѓорче 1932
тој сум...
Молинаро како изигра вечерва 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
леле имало офсајди :pos2: ти коментаторот ли го слушаш или со твои очи гледаш ,не е само прашањево за тебе туку за сите други што мислат дека во тие две ситуации имаше офсејд :pos2::pos2::pos2:imase 2 ofsajdi so ne bea ofsajdi i samiot komentator kaza ( ne deka neso e validen ama cim go spomnuvas ).
Со Игорче се братучеди.....фамилијарно е тоа у крвта им елеле имало офсајди :pos2: ти коментаторот ли го слушаш или со твои очи гледаш ,не е само прашањево за тебе туку за сите други што мислат дека во тие две ситуации имаше офсејд :pos2::pos2::pos2:
најголем идиот е тој коментаторот се згазив од смеење кога коментираше како немало офсајди и била оштетена екипата :tv:
леле имало офсајди :pos2: ти коментаторот ли го слушаш или со твои очи гледаш ,не е само прашањево за тебе туку за сите други што мислат дека во тие две ситуации имаше офсејд :pos2::pos2::pos2:
најголем идиот е тој коментаторот се згазив од смеење кога коментираше како немало офсајди и била оштетена екипата :tv:
Хаха, баш си вицкаст да си ибеш векот. Што значи ако не игра Јуве никој нивни навивач нема право да коментира? Значи може судијата да прави што сака (не зборам стриктно за денешниот натпревар, туку општо) и навивач на Јувентус нема право да даде свој коментар како тој лично да "местел" натпревари. Ако Јуве ги сметате за мафијаши и местачи не значи дека јас или другите навивачи на Јувентус сме мафијаши па да немаме право на збор.Најинтересни ми се фановите на Јувентус како страсно зборват за наместени натпревари и лошо судење:tv:
Барса дефинитивно оди понатаму, покажаа заби Штудгард ама толку им беше силатаСите против шампионот ајдееее
Него незнам зошто толку голема калакурница за 2-3 грешки на судијата, кога знаете дека без 3-4 комада нема да излезат од камп ноу.
Па кажав јас уште на полувреме. А имале судиска помош а не, исти к*р, Барса нема шанси да испадне од Штудгард. Какви пенали какви бакрачи, не им помагаше ни со 3-0 да го почнеа мечот. Вака ќе било , така ќе било, муда марјанови. Зарем некој стварно се надеваше Барселона да испадне токму од Штуки? Не бе, нема шанси да си го дозволат тој луксуз.Сите против шампионот ајдееее
Него незнам зошто толку голема калакурница за 2-3 грешки на судијата, кога знаете дека без 3-4 комада нема да излезат од камп ноу.
Имаше чист пенал за Штудгарт, ама имаше и за Барса при ударот на Ибра. Уште неколку грешки, но на двете страни. Не знам каде толку го видоа сите фаворизирањето на Барса и судењето во нејзина корист.
Сите против шампионот ајдееее
Имаше чист пенал за Штудгарт, ама имаше и за Барса при ударот на Ибра. Уште неколку грешки, но на двете страни. Не знам каде толку го видоа сите фаворизирањето на Барса и судењето во нејзина корист.
Имаше и за Штудгарт и за Барса пенал,ама првиот беше над Штудгарт,да го досудеше и да поведоа со 2-0 друга песна ќе се пееше тоа 16 пати го кажав наназад.Неправда си е неправда.
Јас не сакам да испадне,само сакам правичен натпревар за двете екипиПатетично изгледа колку само сакате да испадне екипата шо го игра најубавиот фудбал на универзумов.
Јас не сакам да испадне,само сакам правичен натпревар за двете екипиДенес тоа го немаше:nenene: