Лига на шампиони 2008-2009

• Креатор на темата Креатор на темата Vlatko_100
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одлична ждрепка. Интер-Манчестер уфффффф ќе биде тешко, ама сега го имаме The Special One. Спортинг-Баерн одличен противник за Баерн (не смее да кикснат!) :).

Се надевам нема ни една Италјанска екипа да помине. Не ми се гледа посран фудбал и во лига на шампиони

Челзи - Јувентус
Виљареал - Панатинаикос
Спортинг - Баерн Минхен
Атл. Мадрид - Порто
Лион - Барселона
Р.Мадрид - Ливерпул
Арсенал - Рома
Интер - Манчестер Јунајтед
леле хит утакмици =)
од болдираните, јуве, ливерпул, рома даље. а за последната, ќе бидам пристрасен и ќе кажам МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД! ама, не се знае. ибра и матераци ќе го скршат на пола кутриот манекен ц.р. и се надевам руни дека ќе е во форма и дека ќе ги торпедира =)
интересно ќе е.:vozbud:

Мхмх милина :)
Одлична утакмица ке биде Арсенал - Рома.
Форца Рома!!

ајмо интерашииииииииии ќе ве збришеме :vozbud::vozbud: исто и вашиот спешл уан :vozbud::vozbud:

Ова ми мириса на 3:0 за Италија.
Одлични натпревари возбудливи а оште по возбудливи ќе бидат во четвртина финале.
Засега мислам најдар меч би бил помеѓу Челзи-Јуве и Интер-Манчестер (= другите се исто така одлични натпревари паа ке видиме што ке биде, инаку во ЛШ ништо не се знае (-=

би требало да се интересни тии 2 дуеле иначе англиските екипи слабо играт против Италијанските:toe:

Ова ми мириса на 3:0 за Италија.
Одлични натпревари возбудливи а оште по возбудливи ќе бидат во четвртина финале.
Засега мислам најдар меч би бил помеѓу Челзи-Јуве и Интер-Манчестер (= другите се исто така одлични натпревари паа ке видиме што ке биде, инаку во ЛШ ништо не се знае (-=
точно,
мораше ли на Манчестер да им се паднат Интер,
малку со тешкотии ама ај ќе не биде

Ја викам никој да не се сили предвреме, жустро ќе биде.

би требало да се интересни тии 2 дуеле иначе англиските екипи слабо играт против Италијанските:toe:
да, манчестер 7 - 1 рома :pos:
ЕНГЛЕСКА ЌЕ ГАЗИИИИИИИИИИИИИИИИИИ...

Ја викам никој да не се сили предвреме, жустро ќе биде.

Ај агри :) Со сите што зборев, викаат ах отидоа сите итаљански екипи у ѓубре, ама ја мислам да не брзате сите со заклучоци ;) Онли тајм уил тел... Бај д веј Ченгуре :) нема да го крши ЦР Марче. преспор е, нема ни да игра..ако некој го крши тоа ке биде Мунтари и Киву/Самуел, што му е полоша варијанта на Гејналдо :) и сите мислат дека тој дуел ке се сведе на ЦР против Ибра, ама нема ни одалеку да биде така, мн други работи ке го решат дуелот.
Видете на што налетав, кој му брани пенал на црново гнасиче :pos2:

Се надевам нема ни една Италјанска екипа да помине. Не ми се гледа посран фудбал и во лига на шампиони

ti pa mnogu znaes sto e ubav fudbal italijancite ke pobedat vo site dvoboi

да, манчестер 7 - 1 рома :pos:
ЕНГЛЕСКА ЌЕ ГАЗИИИИИИИИИИИИИИИИИИ...

da da milan vs man.utd 3-0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom