Лига на шампиони 2008-2009

• Креатор на темата Креатор на темата Vlatko_100
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Разликата е во тоа што јас знам каков е Роналдо и никого не убедувам да го засака, за разлика од тебе што ми кажуваш дека треба да го сакам и почитувам како да ти е татко(може и ти е:toe:).
Единствена разлика меѓу Роналдо и копиљот е што Роналдо заедно со САФ е заслужен за успесите, а копилето со судии и милјардери во позадина:toe:

А за ова дали сум фан или не е најмала твоја работа, не мисли ако си модератор си господ, за мене секогаш ќе си *омно!
Спортски поздрав!

Никој не те тера да го засакаш Мурињо, карактерно и јас не го сакам Кристијано Роналдо, егоманијакалноста негова е антипатична дури и за хард кор фанови на Манчестер, али му симнувам капа за начинот на игра. Ти едно е да го мразиш Мурињо поради неговата арогантност, али смешно е да го негираш неговиот успех како тренер, кога легендата во која секој фан на Манчестер се крсти, Ферги, го предлага за негов наследник, а и не му е прв пат да користи позитивни критики за Мурињо, нешто што Фергунсон ретко го прави за други тренери . На крај краева, зборовите на Ферги ги газат сите оние го негираат успехот на Мурињо .

п.с. Продолжете со дискусија за ЛШ .
п.п.с. Спортски поздрав парт 2 :smir:

Разликата е во тоа што јас знам каков е Роналдо и никого не убедувам да го засака, за разлика од тебе што ми кажуваш дека треба да го сакам и почитувам како да ти е татко(може и ти е:toe:).
Единствена разлика меѓу Роналдо и копиљот е што Роналдо заедно со САФ е заслужен за успесите, а копилето со судии и милјардери во позадина:toe:

Спортски поздрав!

Разликата било што тој го знаел Роналдо...Другарче ти е, или на радио си го видел? :pos:

Роналдо е заслужен за успесите заедно со САФ? Оние раперите?

П.С.
Копилето е посакуваниот наследник на Ферги
Копилето ви го закачи 3-1 и 3-0
Копилето ви го закачи со Порто, кога немаше зад него ,,милјардери''
И Копилето пак ќе те натера да го мразиш во Март месец

добра беше ждрепката добри двојки излегоа а барса педерчињата како и секогаш избегнуваат некој од "гигантите"

Ова може се најдобрите утакмици кои биле во осмина-финалето последниве неколку сезони.Се надеваме Реал ќе помине понатака т.е. мора веќе еднаш.

Разликата било што тој го знаел Роналдо...Другарче ти е, или на радио си го видел? :pos:

Роналдо е заслужен за успесите заедно со САФ? Оние раперите?

П.С.
Копилето е посакуваниот наследник на Ферги
Копилето ви го закачи 3-1 и 3-0
Копилето ви го закачи со Порто, кога немаше зад него ,,милјардери''
И Копилето пак ќе те натера да го мразиш во Март месец
Кога, кога Јунајтед правеше смена на генерација
Со Валентин Иванов и факторот среќа да, и вас ви го начукаа гејците, Панатанаикос де и шо, подобар е тренерот нивни значи од копиљот ваш?
Здравје и живот, ќе видиме во март:toe:

Спортски поздрав!

Mоре Чомбе, кој те тера да засакуваш некого бе?? Само е смешно то шо рече претходно „не е добар тренер (далеку од одличен)“. Ете Роналдо, ја можам да речам дека е гнасно копиле, но гнасно копиле кое најдобро барата со топката на денешницава. Бројките зборуваат за Мурињо бе чоече, доминацијата на екипите кои ги тренирал, самите играчи кои ги тренирал зборуваат за него...

„Копилето“ го посакуваше Ливерпул за да се одмазди за то шо беше исфрлен од 1/2 на ЛШ со Челзи поради непостоечки погодок, кои црни судии ги спомнуваш???

САФ е 20 и кусур години во Јунајтед и толку постар од Мурињо. Како можиш да го клајш во ист контекст со Мурињо??? САФ е пред пензија, а Мурињо е речиси на почеток на тренерската кариера ебаго, уште 15-20 години сигурно ќе е тренер.

И не знам шо толку ти згрешил Мурињо, дали ко беше во Челзи тешко ти паѓаше доминацијата под негово водство...стварно не знам шо е проблемо шо не сакаш да признајш дека има завидни успеси, пред се за неговите години. Па една Леирија ја донесе до 4 место во Португалија, клуб кој последниве 3-4 години е во втора лига. Стварно не знам, ќе си се откажел од Јунајтед ако тој бидел тренер. АПСУРД!!!! :toe:

Спортски поздрав и до тебе! :smir:

Mоре Чомбе, кој те тера да засакуваш некого бе?? Само е смешно то шо рече претходно „не е добар тренер (далеку од одличен)“. Ете Роналдо, ја можам да речам дека е гнасно копиле, но гнасно копиле кое најдобро барата со топката на денешницава. Бројките зборуваат за Мурињо бе чоече, доминацијата на екипите кои ги тренирал, самите играчи кои ги тренирал зборуваат за него...

„Копилето“ го посакуваше Ливерпул за да се одмазди за то шо беше исфрлен од 1/2 на ЛШ со Челзи поради непостоечки погодок, кои црни судии ги спомнуваш???

САФ е 20 и кусур години во Јунајтед и толку постар од Мурињо. Како можиш да го клајш во ист контекст со Мурињо??? САФ е пред пензија, а Мурињо е речиси на почеток на тренерската кариера ебаго, уште 15-20 години сигурно ќе е тренер.

И не знам шо толку ти згрешил Мурињо, дали ко беше во Челзи тешко ти паѓаше доминацијата под негово водство...стварно не знам шо е проблемо шо не сакаш да признајш дека има завидни успеси, пред се за неговите години. Па една Леирија ја донесе до 4 место во Португалија, клуб кој последниве 3-4 години е во втора лига. Стварно не знам, ќе си се откажел од Јунајтед ако тој бидел тренер. АПСУРД!!!! :toe:

Спортски поздрав и до тебе! :smir:
Далеку од тоа дака ќе се откажам од Јунајтед!
А тој ме нервира и тоа е:smir:

Кога, кога Јунајтед правеше смена на генерација
Со Валентин Иванов и факторот среќа да, и вас ви го начукаа гејците, Панатанаикос де и шо, подобар е тренерот нивни значи од копиљот ваш?
Здравје и живот, ќе видиме во март:toe:

Битно ви го закачил, немој да плачеш сега, генерации ова она.
Иванов,пари,среќа...ти не знаеш да признаеш пораз.Иначе да те потсетам тогаш Мурињо ја освои ЛШ.
Сега пак ќе ве обори и пак ќе освои.

Поззз

Битно ви го закачил, немој да плачеш сега, генерации ова она.
Иванов,пари,среќа...ти не знаеш да признаеш пораз.Иначе да те потсетам тогаш Мурињо ја освои ЛШ.
Сега пак ќе ве обори и пак ќе освои.

Поззз
Србите иако не ги сакам имаат една добра поговорка "Били живи па видели''!
позз

тешко МТВ со ждрепкава :):)

Хаха истото го помислив и јас:)
Кој ли ќе го даваат, при толку јаки натпревари?И Чомбе, иако сум за Манчестер мислам дека не си во право.И јас не го сакам како тренер, ама што е махер човекот, вистина е.Одличен тренер е, исто како што е и Роналдо играч, ама и кај двајцата не ми се допаѓаат некои работи:wink:

Хаха истото го помислив и јас:)
Кој ли ќе го даваат, при толку јаки натпревари?И Чомбе, иако сум за Манчестер мислам дека не си во право.И јас не го сакам како тренер, ама што е махер човекот, вистина е.Одличен тренер е, исто како што е и Роналдо играч, ама и кај двајцата не ми се допаѓаат некои работи:wink:
Секој си има свое мислење, затоа сме сите различни:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom