Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.823
- Поени од реакции
- 49.638
Разликата е во тоа што јас знам каков е Роналдо и никого не убедувам да го засака, за разлика од тебе што ми кажуваш дека треба да го сакам и почитувам како да ти е татко(може и ти е).
Единствена разлика меѓу Роналдо и копиљот е што Роналдо заедно со САФ е заслужен за успесите, а копилето со судии и милјардери во позадина
А за ова дали сум фан или не е најмала твоја работа, не мисли ако си модератор си господ, за мене секогаш ќе си *омно!
Спортски поздрав!
Никој не те тера да го засакаш Мурињо, карактерно и јас не го сакам Кристијано Роналдо, егоманијакалноста негова е антипатична дури и за хард кор фанови на Манчестер, али му симнувам капа за начинот на игра. Ти едно е да го мразиш Мурињо поради неговата арогантност, али смешно е да го негираш неговиот успех како тренер, кога легендата во која секој фан на Манчестер се крсти, Ферги, го предлага за негов наследник, а и не му е прв пат да користи позитивни критики за Мурињо, нешто што Фергунсон ретко го прави за други тренери . На крај краева, зборовите на Ферги ги газат сите оние го негираат успехот на Мурињо .
п.с. Продолжете со дискусија за ЛШ .
п.п.с. Спортски поздрав парт 2 :smir: