Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го имавте и против панатанаикос и анортозис!Одлична ждрепка. Интер-Манчестер уфффффф ќе биде тешко, ама сега го имаме The Special One. Спортинг-Баерн одличен противник за Баерн (не смее да кикснат!).
da da milan vs man.utd 3-0
Го имавте и против панатанаикос и анортозис!
Да не заврши 3-3?, јаки навивачи има интер, со одлична меморија, браво!Што *ур барат Анортозис овде!? 1-0 дома, целосна доминација во текот на целиот натпревар и 2-2 во кипар, каде што кретенот Бурдисо му подари на Анортозис 2 гола. Па зарем Мурињо е крив што таа утакмица ја заеба Бурдисо!?
Да не заврши 3-3?, јаки навивачи има интер, со одлична меморија, браво!
Рома го поминува Арсенал
Јуве го поминува Челзи
Интер ги гази Манчестер
3:0 за Италија![]()
Да, крив е, не го ставив јас бурдисо да игра.Ок, sry. Грешка беше. Ме изневира постот твој и од брзање згрешив... Ќе ми одговориш на прашањата?
WTF??????????Интересни двојки!
Сега на сите ке го докажам моето тврдење дека Англиските тимови неможат против Итаљанските!
Бар не е како овие фановиДа не заврши 3-3?, јаки навивачи има интер, со одлична меморија, браво!
Chombe_United напиша:A бе кој голем тренер, голем кловн е тој, ММЕ!
Ако тој дојде во Јунајтед, додека е тренер, јас нема да ги пратам и да навивам!
Да, крив е, не го ставив јас бурдисо да игра.
А мурињо ли е крив што валентин иванов од Русија го направи голем тренер или не?
Ти реков да не ми реплицираш ама изгледа ти сум слаба точка и не можеш. го знаеш мојот став за копиљот и никој жив не може да ме разубеди во нешто. не го мразам зошто е добар тренер(далеку од одличен) туку зошто е арогантно неблагодарно копиле. Кажав и кога заббележа такви победи, кога Јунајтед имаше смена на генерација. Што не направи нешто после тоа, туку му ѓи дадоја клоците како што ќе му ги даде и Морати за некоја година.Бар не е како овие фанови
Да да, Валентин Иванов е крив што тимовите на Мурињо имаат забележано 6 победи против Јунајтед, на сметка на два порази од кои еден во Супер Купот на Англија на пенали, крив е Валентин Иванов што Челзи со Мурињо победија 1 - 3 на Олд Трафорд и 3 - 0 во Лондон, да не се и судиите криви што Италија освои СП, сега и Липи ке го оспоруваме ?
И еве ја изјавата за Мурињо од страна на Ферги : '' По мене, донесете го Мурињо '', кратко и јасно, оваа реченица од големиот Ферги доволно говори за Мур, пост трауматичниот синдром не .![]()
Да, крив е, не го ставив јас бурдисо да игра.
А мурињо ли е крив што валентин иванов од Русија го направи голем тренер или не?
Ти реков да не ми реплицираш ама изгледа ти сум слаба точка и не можеш. го знаеш мојот став за копиљот и никој жив не може да ме разубеди во нешто. не го мразам зошто е добар тренер(далеку од одличен) туку зошто е арогантно неблагодарно копиле. Кажав и кога заббележа такви победи, кога Јунајтед имаше смена на генерација. Што не направи нешто после тоа, туку му ѓи дадоја клоците како што ќе му ги даде и Морати за некоја година.
И те молам не ми реплицирај, не ми си интересен!
Дечињата ти го игнорираа тој пост, али вистински фан на Јунајтед слатко би се изнасмеал на напишаната глупост .Chombe_United напиша:A бе кој голем тренер, голем кловн е тој, ММЕ!
Ако тој дојде во Јунајтед, додека е тренер, јас нема да ги пратам и да навивам!
Разликата е во тоа што јас знам каков е Роналдо и никого не убедувам да го засака, за разлика од тебе што ми кажуваш дека треба да го сакам и почитувам како да ти е татко(може и ти еЕпа јебига, болат зборчињата што сам си ги кажа ооо ти голем фану на Манчестер и сега нормално немаш што да кажеш па бараш да не ти се реплицира зашто многу одамна си се намести самиот на пенал, и уште еднаш истиот
Дечињата ти го игнорираа тој пост, али вистински фан на Јунајтед слатко би се изнасмеал на напишаната глупост .
п.с. И К.Р. е арогантно копиле па еве го, најдобар играч е за изминатата сезона во Светот, што значи дека карактерот нема никаква врска со успесите, пак сите му симнуваат капа, нешто слично како Ферги на Мур, и обратно, Мур на Ферги .