Лига на шампиони 2008-2009

• Креатор на темата Креатор на темата Vlatko_100
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Телевизиите ќе имаат проблем кој натпревар да го пренесуваат :)

Одлична ждрепка. Интер-Манчестер уфффффф ќе биде тешко, ама сега го имаме The Special One. Спортинг-Баерн одличен противник за Баерн (не смее да кикснат!) :).
Го имавте и против панатанаикос и анортозис!

Го имавте и против панатанаикос и анортозис!

Што *ур барат Анортозис овде!? 1-0 дома, целосна доминација во текот на целиот натпревар и 2-2 во кипар, каде што кретенот Бурдисо му подари на Анортозис 2 гола. Па зарем Мурињо е крив што таа утакмица ја заеба Бурдисо!?

Што *ур барат Анортозис овде!? 1-0 дома, целосна доминација во текот на целиот натпревар и 2-2 во кипар, каде што кретенот Бурдисо му подари на Анортозис 2 гола. Па зарем Мурињо е крив што таа утакмица ја заеба Бурдисо!?
Да не заврши 3-3?, јаки навивачи има интер, со одлична меморија, браво!

Рома го поминува Арсенал
Јуве го поминува Челзи
Интер ги гази Манчестер

3:0 за Италија :pipi:

Ова резултатот си го згрешил :uvo:2-1 за Италија
Ке биде 1 за Англија
Челзи тепаат а за другиве не се знае:tapp:

Ок, sry. Грешка беше. Ме изневира постот твој и од брзање згрешив... Ќе ми одговориш на прашањата?
Да, крив е, не го ставив јас бурдисо да игра.
А мурињо ли е крив што валентин иванов од Русија го направи голем тренер или не?

Интересни двојки!
Сега на сите ке го докажам моето тврдење дека Англиските тимови неможат против Итаљанските!

Да не заврши 3-3?, јаки навивачи има интер, со одлична меморија, браво!
Бар не е како овие фанови
Chombe_United напиша:
A бе кој голем тренер, голем кловн е тој, ММЕ!

Ако тој дојде во Јунајтед, додека е тренер, јас нема да ги пратам и да навивам!
А мурињо ли е крив што валентин иванов од Русија го направи голем тренер или не?

Да да, Валентин Иванов е крив што тимовите на Мурињо имаат забележано 6 победи против Јунајтед, на сметка на два порази од кои еден во Супер Купот на Англија на пенали, крив е Валентин Иванов што Челзи со Мурињо победија 1 - 3 на Олд Трафорд и 3 - 0 во Лондон, да не се и судиите криви што Италија освои СП, сега и Липи ке го оспоруваме ?

И еве ја изјавата за Мурињо од страна на Ферги : '' По мене, донесете го Мурињо '', кратко и јасно, оваа реченица од големиот Ферги доволно говори за Мур, пост трауматичниот синдром не . :pipi:

Бар не е како овие фанови

Да да, Валентин Иванов е крив што тимовите на Мурињо имаат забележано 6 победи против Јунајтед, на сметка на два порази од кои еден во Супер Купот на Англија на пенали, крив е Валентин Иванов што Челзи со Мурињо победија 1 - 3 на Олд Трафорд и 3 - 0 во Лондон, да не се и судиите криви што Италија освои СП, сега и Липи ке го оспоруваме ?

И еве ја изјавата за Мурињо од страна на Ферги : '' По мене, донесете го Мурињо '', кратко и јасно, оваа реченица од големиот Ферги доволно говори за Мур, пост трауматичниот синдром не . :pipi:
Ти реков да не ми реплицираш ама изгледа ти сум слаба точка и не можеш. го знаеш мојот став за копиљот и никој жив не може да ме разубеди во нешто. не го мразам зошто е добар тренер(далеку од одличен) туку зошто е арогантно неблагодарно копиле. Кажав и кога заббележа такви победи, кога Јунајтед имаше смена на генерација. Што не направи нешто после тоа, туку му ѓи дадоја клоците како што ќе му ги даде и Морати за некоја година.

И те молам не ми реплицирај, не ми си интересен!

Знаеш и самиот дека не...
Next question, Фергусон кога ќе се пензионирал, кој тренер рече да го донесит раководството на Манчестер Јунајтед?

Помош: Tренер е на Интер.

П.С. На следното твое прашање ќе одговорам подоцна малце, дека требит да одам. kis4e :back:.

Ти реков да не ми реплицираш ама изгледа ти сум слаба точка и не можеш. го знаеш мојот став за копиљот и никој жив не може да ме разубеди во нешто. не го мразам зошто е добар тренер(далеку од одличен) туку зошто е арогантно неблагодарно копиле. Кажав и кога заббележа такви победи, кога Јунајтед имаше смена на генерација. Што не направи нешто после тоа, туку му ѓи дадоја клоците како што ќе му ги даде и Морати за некоја година.

И те молам не ми реплицирај, не ми си интересен!

Епа јебига, болат зборчињата што сам си ги кажа ооо ти голем фану на Манчестер и сега нормално немаш што да кажеш па бараш да не ти се реплицира зашто многу одамна си се намести самиот на пенал, и уште еднаш истиот
Chombe_United напиша:
A бе кој голем тренер, голем кловн е тој, ММЕ!

Ако тој дојде во Јунајтед, додека е тренер, јас нема да ги пратам и да навивам!
Дечињата ти го игнорираа тој пост, али вистински фан на Јунајтед слатко би се изнасмеал на напишаната глупост .

п.с. И К.Р. е арогантно копиле па еве го, најдобар играч е за изминатата сезона во Светот, што значи дека карактерот нема никаква врска со успесите, пак сите му симнуваат капа, нешто слично како Ферги на Мур, и обратно, Мур на Ферги .

Епа јебига, болат зборчињата што сам си ги кажа ооо ти голем фану на Манчестер и сега нормално немаш што да кажеш па бараш да не ти се реплицира зашто многу одамна си се намести самиот на пенал, и уште еднаш истиот
Дечињата ти го игнорираа тој пост, али вистински фан на Јунајтед слатко би се изнасмеал на напишаната глупост .

п.с. И К.Р. е арогантно копиле па еве го, најдобар играч е за изминатата сезона во Светот, што значи дека карактерот нема никаква врска со успесите, пак сите му симнуваат капа, нешто слично како Ферги на Мур, и обратно, Мур на Ферги .
Разликата е во тоа што јас знам каков е Роналдо и никого не убедувам да го засака, за разлика од тебе што ми кажуваш дека треба да го сакам и почитувам како да ти е татко(може и ти е:toe:).
Единствена разлика меѓу Роналдо и копиљот е што Роналдо заедно со САФ е заслужен за успесите, а копилето со судии и милјардери во позадина:toe:

Спортски поздрав!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom