Лига на шампиони 2008-2009

• Креатор на темата Креатор на темата Vlatko_100
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Cry me a river.....

ДА...од коа доје Роман...2003.Хаха ти ако навиваш од тоа време ја тогаш навивам од времето на Зола,Петит,Појет..
Од тоа време навивам кога играа Клајверт,Луис Енрике,Ривалдо и други и што сега?И на крај па што те боли к*р тебе јас од кога навивам за Барселона.
П.С Ќе си го гледате финалето на ТВ:):tv:

Чекам слика кај шо си на трибини, и скенирана карта. Во спротивно, бан од форумов, перманентно.

Бива?
Слика од карта добиваш утре ѕа на трибини ништо не обеќам зошто не е 100%:helou:

Слика од карта добиваш утре ѕа на трибини ништо не обеќам зошто не е 100%:helou:

Океј, сликај ја картата, во позадина мониторот кај шо е уклучена Кајгана. Рок до утре во 00:00.

Океј, сликај ја картата, во позадина мониторот кај шо е уклучена Кајгана. Рок до утре во 00:00.
Па картата не е во мене,да беше до мене сега ќе ти пратев слика,и ти пишав дека не е 100% сигурно во Петок ќе ни кажат.

Па картата не е во мене,да беше до мене сега ќе ти пратев слика,и ти пишав дека не е 100% сигурно во Петок ќе ни кажат.
:pos:
Дај бe не го дупи цел форум.
Сите знаеме како ќе заврши ова, во Петок ќе ви кажат дека нема карти :pos2:

:pos:
Дај бe не го дупи цел форум.
Сите знаеме како ќе заврши ова, во Петок ќе ви кажат дека нема карти :pos2:
1.Не го дупам цел форум
2.И да ни кажат дека нема да идеме неможеме ништо да направиме зошто сакаме накнадно да ни дадат карти зошто оние што се пуштени во продажба одамна се продадени сега ако ни дадат накнадно ќе одима ако не нема
3.Сакаш верувај сакаш не, не те терам.

Ете нема да одиме.Задоволни?

Океј, заклучивме дека Aksi16 лажеше, ама вешто се изваде.

Ајде сега, дискусија на тема ЛШ 08/09.

Океј, заклучивме дека Aksi16 лажеше, ама вешто се изваде.

Ајде сега, дискусија на тема ЛШ 08/09.
Ти реков уште на почеток твој проблем е ако не ми веруваш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom