Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од тоа време навивам кога играа Клајверт,Луис Енрике,Ривалдо и други и што сега?И на крај па што те боли к*р тебе јас од кога навивам за Барселона.ДА...од коа доје Роман...2003.Хаха ти ако навиваш од тоа време ја тогаш навивам од времето на Зола,Петит,Појет..
П.С Ќе си го гледате финалето на ТВ:tv:
Ќе одам,сакаш верувај сакаш не.А шо, ти на Олимпико ќе ојш?
Ах бе дете бе...![]()
Ќе одам
Слика од карта добиваш утре ѕа на трибини ништо не обеќам зошто не е 100%:helou:Чекам слика кај шо си на трибини, и скенирана карта. Во спротивно, бан од форумов, перманентно.
Бива?
Слика од карта добиваш утре ѕа на трибини ништо не обеќам зошто не е 100%:helou:
Па картата не е во мене,да беше до мене сега ќе ти пратев слика,и ти пишав дека не е 100% сигурно во Петок ќе ни кажат.Океј, сликај ја картата, во позадина мониторот кај шо е уклучена Кајгана. Рок до утре во 00:00.
Па картата не е во мене,да беше до мене сега ќе ти пратев слика,и ти пишав дека не е 100% сигурно во Петок ќе ни кажат.
1.Не го дупам цел форум
Дај бe не го дупи цел форум.
Сите знаеме како ќе заврши ова, во Петок ќе ви кажат дека нема карти :pos2:
Кога си знаеш што не ми кажа порано?Се знаеше![]()
Ти реков уште на почеток твој проблем е ако не ми веруваш.Океј, заклучивме дека Aksi16 лажеше, ама вешто се изваде.
Ајде сега, дискусија на тема ЛШ 08/09.