Лига на шампиони 2008-2009

• Креатор на темата Креатор на темата Vlatko_100
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За мене не е бош муабет да си го бранам клубот. Такви како тебе има со лопата да ги риниш, кој што навиваат за 10 клубови зошто нивниот клуб е боза.
Навивам за клуб од срце и спремен сум да одам до таму да направам се да го одбранам, дали имам 27 или 77. Ти не знаеш ништо зошто не навиваш за Јунајтед:toe:

Јас имам таков во моето мало...навива за Јувентус сега гледа дека ништо нема да освојат ми зборува дека од Барселона нема никој по јак..:tapp::tapp::tapp:

Хидинк ако излези со тактика „да не се прими гол“, ќе ги прими барем три, и то уште на полувреме. Најпогубната тактика за спротиставување на Барса (осоебно овосезонскава Барса) е таквата тактика.
Зонска одбрана, освен можеби со директен фластер на Меси. А можи ни то. Главната цел на Челзи треба да е погодок(-ци). :toe:
Тотално се согласувам. Од Барса се губе бааги ако им идеш со страв, ако им покажеш заби, тие ќе се уплашат. Слично како и се во животот.

Тотално се согласувам. Од Барса се губе бааги ако им идеш со страв, ако им покажеш заби, тие ќе се уплашат. Слично како и се во животот.
Па да земиме во ова време до натпреваро да изгледаме снимка од натпреварот со Валенсија ќе видиме дека е така. Некој ќе речи, секој па и Барса има лош ден, зато така било....ама то е то.
Проблемо е шо, сега ќе ги имаме Чави и Анри, место Бускетс и Туре веројетно, или Кеита; доста поопасна варијанта. Сепак, Барса е таа, со тааква фудбалска филозофија каква шо има, и според мене тој е единствениот начин да и се спортиставиш, особено на теренот на Ноу Камп.

Јас имам таков во моето мало...навива за Јувентус сега гледа дека ништо нема да освојат ми зборува дека од Барселона нема никој по јак..:tapp::tapp::tapp:

да да видов Рома нема да освои ништо па се префрлив да навивам за Барса.....хахаха
јас кажав дека од четирирте што останаа би ми било мило Барса да освои кога веќе ја нема Рома, затоа не ги сваќајте погрешно работите не сум тип што ги менува клубовите како твојот сосед навивам за Рома и во добро и во лошо

Ешли Кол е повреден, а добар лев бек резервен немаат, прееска читав дека Босингва(деснак) Ќе играл на таа позиција. Доколку е ова точно Меси по левата страна ќе прави попара. Уште еден час има едвај чекај да видам што утакмица ќе биде.:)

Би замолил некој да стави добар стрим за Барса, мене сите ми сецкаат. Фала.

Јас само би им посакал среќа на двете екипи и нека победи подобриот..

Исто така се надевам на интересен,отворен и атрактивен фудбал и да има многу голови,нормално.

УШТЕ ЕДНАШ,СО СРЕЌА!!:helou:

Барем да играше некоја италијанска екипа наместо Челзи, тогаш барем ќе разберев што се случува на теренот а вака:nenene: Играјте бре фудбал да видиме нешто и од Челзи не само од Барса. Најлошо ќе биде ако вака биде и второ полувреме и уште Челзи да дадат гол:toe:

Досадно прво полувреме беше. :kesa: Да се надеваме дека у второво ќе биде поинтересно.

Цел меч досаден..НИшто интересно немаше..

Како што кажав вчера, тврд натпревар со малку шанси. Се знаеше дека Челзи ќе оди на деструктивна игра само да ги запре Барса и успеа. Ништо не е готово, само знам дека реваншот ќе е пекол!

Ама ќотек изедоа овие од барселона, мислам дека судијата згреши со критериумот од почетокот и после мораше да се води врз него.Балак и Алекс карате играа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom