Lidl маркети и во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за отварање на Lidl маркети во Македонија?

• Вкупно гласачи
    289
Не дека ќе ги снема другиве маркети ама ќе мора да го поделат колачот со Лидл.
На пример ако годишно Кам, Веро,Тинекс,Стокомак,Кипер,Рептил итн. имаат сите приход миљарда евра, сега од тие миљарда Лидл ќе лапне 200милиони.
пс. бројки ве ми се од памет али идеата е таа горе доле

Во Хрватска моментално има и понуда на Becutan крема и шампон. Алкалоид е присутен во Хрватска и во други апотеки, дрогерии.

Сепак поентава ми е дека ете може да се забележат некој македонски производи во Lidl Хрватска, Бугарија. Не знам дали во Србија има вака македонски производи?
1000006888.jpg

Brendot Bekutan na Alkaloid e apsoluten favorit i broj 1 vo Hrvatska dolgi godini. Tamu sekade ima Bekutan, se nadevame deka i vo drugite drzavi ke ima.

Mako Market e nov partner na Lidl, se sprema nova fabrika

Не знам од кај вадиш информацииве дека Мако Маркет се нови партнери на Lidl бидејќи никаде нема таква информација само дека ќе градат фабрика и производството ќе биде за извоз.

Не знам од кај вадиш информацииве дека Мако Маркет се нови партнери на Lidl бидејќи никаде нема таква информација само дека ќе градат фабрика и производството ќе биде за извоз.

gi ima vo drugite Lidl

Северен кур да ги утепа сите северџани ,сдсовци и дпмневци кои допринесоа за грдата придавка северна ама и народов наш ваков каков што е сноси вина

Attachments

• Народ-точна констатација!.jpg
    Народ-точна констатација!.jpg
    27,5 KB · Прегледи: 29

Ова едино ако допринесе нашиве маркети малце да намалат цени ради конкуренцијата, инаку овие Conad се обични маркети со ништо боље производи од Веро или Тинекс.
Автоматски споено мислење:

Ова едино ако допринесе нашиве маркети малце да намалат цени ради конкуренцијата, инаку овие Conad се обични маркети со ништо боље производи од Веро или Тинекс.

Ова кој знае и кога ќе се реализира и дали воопшто ќе се реализира.

Засега Lidl е веќе влезен во некоја завршна фаза.

italijanski proizvodi ke si donesat, ne veruvam nesto boom da bidat, ne gi ni znaat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom