LHC Судрувач на честички (Церн, Божја Честичка, Бозон, Хигс)

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
абе колку пати рекле дека земјава ќе ја снема па еве уште сме на неа....ја мислим дека тоа се чисти глупости:toe:ако ова било вистина немало јакиве држави да се замараат со меѓународна политика туку би глеале како да го решат "проблемот"!

абе екпериментот е поминат а ние уште сме живи. модернатори мислам дека темевеа е за у канта инаку ке стане тема за билдање мислења.

овој шо ја отворил или не е добро иформиран или он не е добар.

добро не ми е јасен виа народ..ќе му ркне нешто у главата ај да видиме како настанал светот ... ТАКА ЛЕСНО И ЕДНОСТАВНО

абе екпериментот е поминат а ние уште сме живи. модернатори мислам дека темевеа е за у канта инаку ке стане тема за билдање мислења.

овој шо ја отворил или не е добро иформиран или он не е добар.
Абе како е направен кога денес читав де3ка ќе се изведе околу 10-ти септември:tv:

Абе до сега немало крај на светот сега за 6 дена да не снема , да не голте црна дупка. Нас до сега не не голтнала. Има таму луѓе што си ја знаат работата. Нема од што да се плашиме. :wink:

Абе што ми е гајле. Може нема да умреме. Ке дознаеме што има во црните дупки. Може ке одиме во некоја друга димензија. Супер ке ни е ако одиме.

Абе што ми е гајле. Може нема да умреме. Ке дознаеме што има во црните дупки. Може ке одиме во некоја друга димензија. Супер ке ни е ако одиме.
А што ако таа иста црна дупка ќе не здупи? Што ако за време од 0,0000000000000001 наномикроиштолиуштене секунди не раздели на мали атоми-ДА ЗАКОН БИ БИЛО ТОА!:vozbud:

црна дупка ? дефиниција ?

он топик : нема да има нишо. 100 % сигурен сум

...тук само кажваат нешо безвезе...ма ајде шо не заплашуваат до олку не ми е јасно...шо ги стегат ...си мислат само за нив,не за човештвото...
ооооххх леле ретарди:toe:

Епа касно ти тргнало. Си требал порано да мислиш за тоа. Гледаш сега што се дешава? :pos:

За 6 дена е планиран еден од најопасните и најважните експерименти до сега. Со овој експеримет треба да дознаеме како е создаден светот, односно како настанала вселената и што точно се случило пред 14 милиарди години.

За 6 дена ќе почне да испитуваат, а на 21 октомври ќе се случи експериментот.....

Јас мислам оние на коишто адреналинот им е на највисоко можно ниво, и што не можат да издржат да не чекаат да дојде 21. Можете уште денес, никој не ви брани...

Да си гризнат од гзот тоа научниците.
Има милијарда други начини да се докажуваат колку се паметни, а не да си играат со животот на се` што држи планетава.

Скапаници

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom