За првото, не зборев за Кочо, и многу добро го знаеш тоа. Зборев за хомосексуалците што се облекуваат во розеви гаќички и црни подвезици (бљак, немаат вкус ни на облекување). Во еден претходен пост (ако не се сеќаваш на кој точно, согласен сум да го најдам и да те цитирам, само изрази желба) ги дискредитираше нив. Ненормални биле, вакви-такви, сакале само да се ебат. Таков муабет заврти.
Е сега, јас се прашувам зошто си давате за право и слобода, кај сте дискриминирани, да дискриминирате други? Нели сакате разбирање? Нели сакате почит? Зошто немате разбирање и почит за мажите со бркови облечени во розеви гаќички и црни подвезици? Мислам, од кај право на дискриминираните да дискриминираат некого? Едноставно нема смисла.
За второто, уживај си. Не се нелегални (казниви) само делата кои се нелегални (казниви) според законите, туку тие се модифицираат според моменталните потреби.
Полигамијата - нелегална со закон на РМ.
Посвојувањето деца од хомосексуален пар (самиот пар е нелегален, ама ај) - нелегално според закон на РМ.
Хомосексуалноста - нелегална според огромен дел од населението.
Значи секако губите.
А на форумов, има 20-ина геј и би членови што ги знам како такви.
На форумов има преку 30.000 членови. Официјално и точно, бројката на регистрирани членови на форумов во моментов е 34.251. Тоа колку е во проценти ќе оставам Лет да пресмета, шетано дете е, бил до Прилеп 2 пати па верувам дека подобро од мене знае математика.
Но, ако мислиш дека некому му менуваат нешто 20 членови си се излажал.
На форумов има 100 Бугари, 5 пати повеќе од би-хомосексуалци.