- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.594
- Поени од реакции
- 27.120
Какви вмровци има на таа тема, ти дури и умерен можеш да испаднеш.Башка што мојот антагонизам кон Груевски, точно може да го сфати само вмровец.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какви вмровци има на таа тема, ти дури и умерен можеш да испаднеш.Башка што мојот антагонизам кон Груевски, точно може да го сфати само вмровец.

Не, ама бевте доволно глупи да поверувате во монтираните бомби на Заев и заедно да си парадирате со него, Шеќеринска и останатите Шарени куртони од таа куртонијада што замараше цел град со месеци.
Едни наркомани ко Туфегџич и Павле успеаа да се нафатираат од тоа, си влегоа на пратенички листи кај сдсм а вие останавте со маичките СЈО во раце, па сеа ми глумите тука независни, не се продале, ја задржале честа и што ти ја знам. Куроф ми ленче муабети. Затоа Апасиев си лапаше пари од "професионалните договори" у СЈО, тие филмови на друго место прајте ги.
друже дај не зафркавај факт е дека предходнава власт ептен се залета по долго владеење и буквално се сакаше да контролира, критиката беше сведена на минимум, медиумски мрак ги пикнаа (скоро) сите тв под нивна контрола, рекет пред избори во фирми беше како добар ден, да не заборавиме за глупостите што ги правеа со исклучување лифтови сред избори, гласачи носење од Пустец и снемување на ливчиња заради поништување резултати и сл.
Останати партии што се појавуваат на анкетата се Интегра со рејтинг од 1,3%, Левица со 1,2% и ДПА со 0,6%.
Duri i popot astronaut na INTEGRA ima pogolem rating od `Dimche *jaka vilica* *pratenik od bela palata* Apasiev`![]()
Со димче во него како нова година ќе чекаат седница луѓевоНего ми текна дека собраниски канал неам пуштено ич.
Поневеројатно ми е дека 14к прегледи имаат Шеќеринска и Николоски. Поубо ќе гледам боја кај шо се сушит место нив двајца (уште полошо, двајцата се во ист кадар)Еве една анкетаОва не можат да го наместат бе!!
Многу е важен распоредот на гласови (за Левица) по изборни единици и излезноста (пак по и. единици). Ако едно пратеничко место „тежи 7-8,000 гласа, при излезност од околу 50%, на пример ако во ИЕ 1 има 12-13,000 гласа, тоа е 1 пратеник. Ако во другите ИЕ има до 7000 гласа, тоа се нула пратенички места. Па на 30,000+ гласови може со 1 пратеник да се остане. При друг распоред па може барем 3 места.Јас типувам дека Левица ќе добие барем три-четири пратеници на избориве, во 1, 3, 4 и 5 би требало според мене да имаат барем по еден

(и на Илирида, консеквентно.)(Ѕверствата направени од комунистите по Втората светска војна ја релативизира нивната „жртва“ во НОВ, до максимум.)Estimated number of victims of communism
- 65 million in the People's Republic of China.
- 20 million in the Soviet Union.
- 2 million in Cambodia.
- 2 million in North Korea.
- 1.7 million in Ethiopia.
- 1.5 million in Afghanistan.
- 1 million in the Eastern Bloc.
- 1 million in Vietnam.
Estimated number of victims of communism
- 65 million in the People's Republic of China.
- 20 million in the Soviet Union.
- 2 million in Cambodia.
- 2 million in North Korea.
- 1.7 million in Ethiopia.
- 1.5 million in Afghanistan.
- 1 million in the Eastern Bloc.
- 1 million in Vietnam.

✗Целосно остварување на слободата на верско здружување, со овозможување на регистрација на посебни верски заедници од иста вероисповест (би значело признавање на ПОА, м.з.)
✗Одземање на имотот на верските заедници кој им беше доделен со Законот за денационализација и негово пренасочување во имот од општ/национален/јавен интерес (Пази, ОДЗЕМАЊЕ. Супер мерка од времето на колективот. Прави марксисти знаат само да одземаат.)