- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.528
- Поени од реакции
- 26.958
Какви вмровци има на таа тема, ти дури и умерен можеш да испаднеш.Башка што мојот антагонизам кон Груевски, точно може да го сфати само вмровец.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какви вмровци има на таа тема, ти дури и умерен можеш да испаднеш.Башка што мојот антагонизам кон Груевски, точно може да го сфати само вмровец.
Не, ама бевте доволно глупи да поверувате во монтираните бомби на Заев и заедно да си парадирате со него, Шеќеринска и останатите Шарени куртони од таа куртонијада што замараше цел град со месеци.
Едни наркомани ко Туфегџич и Павле успеаа да се нафатираат од тоа, си влегоа на пратенички листи кај сдсм а вие останавте со маичките СЈО во раце, па сеа ми глумите тука независни, не се продале, ја задржале честа и што ти ја знам. Куроф ми ленче муабети. Затоа Апасиев си лапаше пари од "професионалните договори" у СЈО, тие филмови на друго место прајте ги.
Останати партии што се појавуваат на анкетата се Интегра со рејтинг од 1,3%, Левица со 1,2% и ДПА со 0,6%.
Duri i popot astronaut na INTEGRA ima pogolem rating od `Dimche *jaka vilica* *pratenik od bela palata* Apasiev`![]()
Со димче во него како нова година ќе чекаат седница луѓевоНего ми текна дека собраниски канал неам пуштено ич.
Поневеројатно ми е дека 14к прегледи имаат Шеќеринска и Николоски. Поубо ќе гледам боја кај шо се сушит место нив двајца (уште полошо, двајцата се во ист кадар)Еве една анкетаОва не можат да го наместат бе!!
Многу е важен распоредот на гласови (за Левица) по изборни единици и излезноста (пак по и. единици). Ако едно пратеничко место „тежи 7-8,000 гласа, при излезност од околу 50%, на пример ако во ИЕ 1 има 12-13,000 гласа, тоа е 1 пратеник. Ако во другите ИЕ има до 7000 гласа, тоа се нула пратенички места. Па на 30,000+ гласови може со 1 пратеник да се остане. При друг распоред па може барем 3 места.Јас типувам дека Левица ќе добие барем три-четири пратеници на избориве, во 1, 3, 4 и 5 би требало според мене да имаат барем по еден
(Ѕверствата направени од комунистите по Втората светска војна ја релативизира нивната „жртва“ во НОВ, до максимум.)Estimated number of victims of communism
- 65 million in the People's Republic of China.
- 20 million in the Soviet Union.
- 2 million in Cambodia.
- 2 million in North Korea.
- 1.7 million in Ethiopia.
- 1.5 million in Afghanistan.
- 1 million in the Eastern Bloc.
- 1 million in Vietnam.
Estimated number of victims of communism
- 65 million in the People's Republic of China.
- 20 million in the Soviet Union.
- 2 million in Cambodia.
- 2 million in North Korea.
- 1.7 million in Ethiopia.
- 1.5 million in Afghanistan.
- 1 million in the Eastern Bloc.
- 1 million in Vietnam.
✗Целосно остварување на слободата на верско здружување, со овозможување на регистрација на посебни верски заедници од иста вероисповест (би значело признавање на ПОА, м.з.)
✗Одземање на имотот на верските заедници кој им беше доделен со Законот за денационализација и негово пренасочување во имот од општ/национален/јавен интерес (Пази, ОДЗЕМАЊЕ. Супер мерка од времето на колективот. Прави марксисти знаат само да одземаат.)