Летување во Грција

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување
Кадебе си јадел за 3 евра пиши место. Доста шетам и само на кајгана или на некој фејк медиум гледам статија ОХРИД поскап од Грција!!!!

Кога и да шетам све е обратно. Еве гиро во Охрид е 220 мислам. Толку платив. Кажи каде си бил имаат сите ресторани менија сега? Последното гиро што го јадев кај циганите доле 6 евра беше. Тоа 3 евра може си јадел во 2020
Сигурно се наоѓало лани за 3,5е, во Олимписка регија годинава се движи 4е гирото

Кадебе си јадел за 3 евра пиши место. Доста шетам и само на кајгана или на некој фејк медиум гледам статија ОХРИД поскап од Грција!!!!

Кога и да шетам све е обратно. Еве гиро во Охрид е 220 мислам. Толку платив. Кажи каде си бил имаат сите ресторани менија сега? Последното гиро што го јадев кај циганите доле 6 евра беше. Тоа 3 евра може си јадел во 2020
3 ипол лани во Превеза. 4 ипол во Платамона лани, и сега 5 на втор крак. Горе доле тоа се цените, 4 ипол е стандардна цена.

3.5 еур гиро во Грчка ти е ко цигани близнаци да си нашол. Од лани отиде се над 4, а веќе сезонава е од 4.8 па нагоре. Мене во Солун хит ми се Прасас и Гирадико. И двете се на Тумпа околу Паок стадионот и немораш да се маткаш низ центарот за да дојдеш него одма од обиколница се фаќа.

E така лани. Не сега. Јас немам јадено испод 5-6 евра зборам мало стандардно оваа година..

3.5 еур гиро во Грчка ти е ко цигани близнаци да си нашол. Од лани отиде се над 4, а веќе сезонава е од 4.8 па нагоре. Мене во Солун хит ми се Прасас и Гирадико. И двете се на Тумпа околу Паок стадионот и немораш да се маткаш низ центарот за да дојдеш него одма од обиколница се фаќа.
Затоа и реков дека тоа е исклучок, исто ко што е 8 евра на некое рандом место. Стандар е 4 ипол, 5.
Автоматски споено мислење:

E така лани. Не сега. Јас немам јадено испод 5-6 евра зборам мало стандардно оваа година..
Кај си јадел мали големи во Грција. 20 години без утка идам и мислам освен на крф, гиро пита секогаш било една величина. Инаку со Охрид неам никаков проблем, тоа е тоа. Грото е за нигде и во Скопје.

Затоа и реков дека тоа е исклучок, исто ко што е 8 евра на некое рандом место. Стандар е 4 ипол, 5.

Кај си јадел мали големи во Грција. 20 години без утка идам и мислам освен на крф, гиро пита секогаш било една величина. Инаку со Охрид неам никаков проблем, тоа е тоа. Грото е за нигде и во Скопје.
Друже како бе рандом место исклучок? Па менито што го пратив од Солун е, 2026 не кога сте биле пред 20 години.
Знам дека сакате до 2 евра гирото да го направите ја незнам ни кај шетате али ајде немој со прикаски за мали деца. Само на форумов и некој небитни портали баски читам. Од толку што е ефтино грција хамбургер со помфрит и кока кола 18 евра ме кошташе.

IMG_3576.jpeg
Лапај си гиро 3 евра. Пијан да бидам нема такви глупости да трескам. Може има во некое гето маало село кајшто испод цена е све. Али не споредувајте нормални цени во поголеми градчиња со главен град како Скопје. Тогаш одете во Атина и споредете цена на гиро таму со Скопје.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom