Fantom
Chikara
- Член од
- 4 јуни 2006
- Мислења
- 11.453
- Поени од реакции
- 812
Fortune напиша:Што е тоа Пауер? Кај живееш? Бреее да не се давало арни информации.
пауер ти се наоѓат кај шо беше старото мобимак, ама долу. а иначе, живеам дома :motor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fortune напиша:Што е тоа Пауер? Кај живееш? Бреее да не се давало арни информации.
пауер ќе го бараш тој со долга коса нон стоп шо плаќа, кој и да изгуби, а за друго шо те интересират пиши ми на пп ке ти кажамFortune напиша:И јас кога ќе дојдам во Охрид треба да седам по цел ден во тоа Пауер и да чекам да дојдеш? Како па ќе знам дека си ти? Или таму сите те знаат, па да прашам кај е и кој е Фантом? Дај некоја информација плус да му се сневиди.
А ти си тој со долга коса и нон стоп што плаќа кој и да изгуби? А што да изгуби?пауер ќе го бараш тој со долга коса нон стоп шо плаќа, кој и да изгуби, а за друго шо те интересират пиши ми на пп ке ти кажам
Што не кажа дека само ти плаќаш, идам и јас со вардарче :zlo:Fantom_oh напиша:пауер ќе го бараш тој со долга коса нон стоп шо плаќа, кој и да изгуби, а за друго шо те интересират пиши ми на пп ке ти кажам
Fantom_oh напиша:кој каде зошо коа како?
Fortune напиша:Јас не можам да дојдам вечер, не сум дошла во Охрид. Јас прашав за кога ќе бидам, како да го најдам.
А ти си тој со долга коса и нон стоп што плаќа кој и да изгуби? А што да изгуби?
Fantom_oh напиша:пауер ќе го бараш тој со долга коса нон стоп шо плаќа, кој и да изгуби, а за друго шо те интересират пиши ми на пп ке ти кажам
vodkamixx напиша:Многу рекет ти маат а, кој стигне рекет ти мава.... си изгубил, не си изгубил пак плакаш...![]()
![]()
vardarce напиша:Абре јас ќе доам со Фортуне она слетува на струшкиот аеродром во 10:30 и таман ќе доеме таму после 12. Значи спремај си ги гаќите оти нешто битно ќе се случи.
Аааа ако форумџијата е администратор или модератор?Fantom_oh напиша:то е, калимеро нема правда... ама на форумџиите не им плаќам, и да изгубам и да победам:nesum: