Летово ко ќе дојте во Охрид:

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Fortune напиша:
Што е тоа Пауер? Кај живееш? Бреее да не се давало арни информации.

пауер ти се наоѓат кај шо беше старото мобимак, ама долу. а иначе, живеам дома :motor:

И јас кога ќе дојдам во Охрид треба да седам по цел ден во тоа Пауер и да чекам да дојдеш? Како па ќе знам дека си ти? Или таму сите те знаат, па да прашам кај е и кој е Фантом? Дај некоја информација плус да му се сневиди.

Fortune напиша:
И јас кога ќе дојдам во Охрид треба да седам по цел ден во тоа Пауер и да чекам да дојдеш? Како па ќе знам дека си ти? Или таму сите те знаат, па да прашам кај е и кој е Фантом? Дај некоја информација плус да му се сневиди.
пауер ќе го бараш тој со долга коса нон стоп шо плаќа, кој и да изгуби, а за друго шо те интересират пиши ми на пп ке ти кажам

Јас со Фортуне ќе доам у Пауер и ќе почнам да се дерам, ФАНТОМ, ФАНТОМ и ако не се појавиш за 10 минути ќе кркаш бан на форумов. Ајде сега оди спремај се идеме кај 12 саатот вечерва и мисли му ја како ќе се понасаш.

кој каде зошо коа како?

Јас не можам да дојдам вечер, не сум дошла во Охрид. Јас прашав за кога ќе бидам, како да го најдам.
пауер ќе го бараш тој со долга коса нон стоп шо плаќа, кој и да изгуби, а за друго шо те интересират пиши ми на пп ке ти кажам
А ти си тој со долга коса и нон стоп што плаќа кој и да изгуби? А што да изгуби?

Fantom_oh напиша:
Што не кажа дека само ти плаќаш, идам и јас со вардарче :zlo:

Fantom_oh напиша:
кој каде зошо коа како?

Абре јас ќе доам со Фортуне она слетува на струшкиот аеродром во 10:30 и таман ќе доеме таму после 12. Значи спремај си ги гаќите оти нешто битно ќе се случи.

Fortune напиша:
Јас не можам да дојдам вечер, не сум дошла во Охрид. Јас прашав за кога ќе бидам, како да го најдам.

А ти си тој со долга коса и нон стоп што плаќа кој и да изгуби? А што да изгуби?

биљард бе

Да да сега ќе слетам уште малку. Еве во живо ви кажувам колку е убаво горе во облаците мх мх

Фантом, ако не денес, утре сигурно ќе дојдам. Чекај ме!

Fantom_oh напиша:

Многу рекет ти маат а, кој стигне рекет ти мава.... си изгубил, не си изгубил пак плакаш... :pos: :pos:

vodkamixx напиша:
Многу рекет ти маат а, кој стигне рекет ти мава.... си изгубил, не си изгубил пак плакаш... :pos: :pos:

то е, калимеро нема правда:toe:... ама на форумџиите не им плаќам, и да изгубам и да победам:nesum:

vardarce напиша:
Абре јас ќе доам со Фортуне она слетува на струшкиот аеродром во 10:30 и таман ќе доеме таму после 12. Значи спремај си ги гаќите оти нешто битно ќе се случи.

Охридски е!!!!!!!

Fantom_oh напиша:
то е, калимеро нема правда:toe:... ама на форумџиите не им плаќам, и да изгубам и да победам:nesum:
Аааа ако форумџијата е администратор или модератор?
Ај размисли.

А да ви текнеше на момент дека зајдовте од муабети без врска?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom