Летово ко ќе дојте во Охрид:

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
сакаја жими ваквото... ни пп прати некој, ни на мсн ми се закачи, ни на моб се јави... само мацедониан се јави на моб и се видофме.
и не кажви за нешо шо не знајш/

Fantom_oh напиша:
сакаја жими ваквото... ни пп прати некој, ни на мсн ми се закачи, ни на моб се јави... само мацедониан се јави на моб и се видофме.
и не кажви за нешо шо не знајш/

Море цинцар ти титнавме на моб. да ни се јавиш (и онака си на пост пејд) а ти само титна, не ти се даваа пари да каеш кај си шо си, али дознавме ние Грчка си...... Кики ни кажа. :)

vodkamixx напиша:
Море цинцар ти титнавме на моб. да ни се јавиш (и онака си на пост пејд) а ти само титна, не ти се даваа пари да каеш кај си шо си, али дознавме ние Грчка си...... Кики ни кажа. :)

титна бати, дур беф грчка, и толку. бати да не титна за сите вас?
П.С. секој ден се логирав по 2-3 минути од грчка, да видам шо има, можевте да пишите пп. и не се оправдувај, пошо тебе најмалку сакам да те запознам.
П.П.С. ако не кажвиш нешо паметно. не цитирај и не постирај

Fantom_oh напиша:
титна бати, дур беф грчка, и толку. бати да не титна за сите вас?
П.С. секој ден се логирав по 2-3 минути од грчка, да видам шо има, можевте да пишите пп. и не се оправдувај, пошо тебе најмалку сакам да те запознам.
П.П.С. ако не кажвиш нешо паметно. не цитирај и не постирај

Епа ако се упознаеш со Бати исто и со мене ќе се упознаеш, нема бегање бе батка..... Кај иде Бати таму сум ја, кај сум ја таму е Бати така да исто ти се фаќа. :) :)

е па жалам бати, изглеа дур е овај шлакнатиов до тебе, нема да се запознајме

Абе фантом факт е дека избега...признај барем. Ти блок и удри на "Христина" дај не зезај.

Да да, он и удри блок, а кутрото девојче дури се навлажни од што сакаше да се упознае со него. :( :pos:

блок и удрив пошо не можев да прам муабет на раат со саглам љуге.
ај кажете зш не избегав од мацедониан? пошо за разлика од вас е културен барем. знае за граници

Па сеа...знајш ко ќе се запрашам малце, од женско бегаш, од машко не...ме плашиш фантме:pos2::pos2::pos2:

Fantom_oh напиша:
блок и удрив пошо не можев да прам муабет на раат со саглам љуге.
ај кажете зш не избегав од мацедониан? пошо за разлика од вас е културен барем. знае за граници

А ти се рачунаш у саглам љуѓе? :pos:

vodkamixx напиша:
А ти се рачунаш у саглам љуѓе? :pos:

читај погоре тупчо, па ваљда сам со себе не прам муабет.
декстерче, шом така размислуваш, расипан ти е умот тебе
многу неубај љуѓе сте. ајт

Fantom_oh напиша:
е па жалам бати, изглеа дур е овај шлакнатиов до тебе, нема да се запознајме

Абе он е шлакнат дур не го упознаеш, после е бубачка . . . ќе го частиш макарони со сирење и најбољи другари ќе станете :pos:
Фантом, не зезај сеа, нареден пат коа ќе дојдам мора да се упознаеме :)

Fantom_oh напиша:
читај погоре тупчо, па ваљда сам со себе не прам муабет.
декстерче, шом така размислуваш, расипан ти е умот тебе
многу неубај љуѓе сте. ајт

Абе ние какви сме такви сме, не сакаат луѓето, али тебе дали те сакаат после тоа што и го направи на Христина...... пола форумџии мислат обратен си станал, а може и од порано си.... :) :)

Од Macedonian не бегаш а? :pos:

Срцка и ја сакам да се запознаам со тебе!Доаѓам во сабота и не се секирај ја не се навлажнувам толку брзо:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom