Лето...Тапа?

• Креатор на темата Креатор на темата GokiVe
  • Време на започнување Време на започнување
Шо му фали? на човекот крајот не можеш да му го најдеш џоа нешто како оние што возат такси кога врне зошто врне, кога е топло зошто е топло, кога ќе залади еј бре што лето ќе беше види го залади а месец август. Време си е време какво такво на некој арно на некој лошо. Мене ако ме прашувате секако ми одговара, за оние кои повеќето дремат домче и немаат што да прават тогаш се замараат со времето какво било.

За разлика од претходниве лета ова е каде каде поинтересно. Цел време се дешава нешо.
Ако продолжам вака со ова темпо кај и да е ќе лупнам у плафонот :icon_lol:

Meh...

tv-addiction-emma-stone-meh-gif.gif

Демек највише стресови. :D Далечко од тапа.

Земете работете нешто, нема да ви биде тапа.
Од искуство да си кажам. Ова ми е прво работно лето и нема да одам на одмор и одлично ми е. :vozbud:

Убаво си ја започна темата и беше потполно јасен, реферат не му треба. И да... ТАПА!

Барем содржината на темата му одговара на насловот.

Во која смисла ви е тапа? Не ви се погоди времето? Не ви испадна се по планот? Не отидовте на одмор?

Јас освен комарци кои изгледа се триплираа од предходни години, дека влажно и топло најверојатно, за друго не можам да се пожалам.

Тапа...
Plastic_Bottle_Cap.JPG
Стварно тапа... Врнеше, истураше, ветришта, пеколни горештини, нема лек за жешкото. Да е ладно, наоблечи се и немаш гајле, барем за мене важи ова, а летото, колку и да се соблекуваш, се ти е за џабе. Да неможи човек да излези надвор... Цело лето спијам на рандом и онака имам проблеми со спиењето, па и одова жешкото... Да не рачунам што и на рандом денови имам (2 часа спан) одено на лозјето о автоматски 2-3 дена се ти е побркано. Ако ви се верува, 3 недели немам салам спиено. Или спијам по 2-3 часа, или 12 часа преку целата ден и инстант после на лозјето, или 24 часа без сон, и после пак рандом време на спиење... КАТАСТРОФА!
kolku dekari lozje imas. Mnogu ili malku :D

kolku dekari lozje imas. Mnogu ili malku :D
Ако рачунам на сите наши каде што одам (на татко ми, чичко ми и дедо ми) се собираат околу 20.[DOUBLEPOST=1408512067][/DOUBLEPOST]
Шо му фали? на човекот крајот не можеш да му го најдеш џоа нешто како оние што возат такси кога врне зошто врне, кога е топло зошто е топло, кога ќе залади еј бре што лето ќе беше види го залади а месец август. Време си е време какво такво на некој арно на некој лошо. Мене ако ме прашувате секако ми одговара, за оние кои повеќето дремат домче и немаат што да прават тогаш се замараат со времето какво било.
Како да не дремиш и да не се замараш какво било, неможеш да излезиш. Мораш по цел ден да спиеш, да го одбегаваш жешкото, а ноќно време малку ќе се исфураш и сите ќе си легнат, никој не те ферма. За мене си кажувам, бидејќи жешкото ми прави големи проблеми.

Последно уредено:
Секое лето е убаво и секое лето си има своја приказна:P

Многу циклони се намножија оваа година, претпоставувам на тоа мислеше. Да не е е Ел Нињо оваа година што е вака тапа времето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom