Летни авантури

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Сум немала... Не дека не сум била на добар пат да го направам тоа, само свесна сум дека летото, море, сонце, плажа си го прават своето... Целата таа романтик атмосфера, како од бајките го прави своето. ЈА Идеализираш личноста. и Да не си заљубен и да нема љубов, ќе мислиш дека си... Можеби како помала и јас би се завела, но среќа учев од мојата околина и кога ги видов последиците.... Никако не би се согласила. Можеби и вреди не знам, но ... Некако гледам со недоверба на сето тоа, секогаш ми оди накај тоа дека однапред нема да успее.

Најдобро обајснување за ова...песната од Дивље Јагоде-Криво је море...се е кажано во песната
П.С.Го обожавам солото на песната :je:

Најдобро обајснување за ова...песната од Дивље Јагоде-Криво је море...се е кажано во песната
П.С.Го обожавам солото на песната :je:

Клабер, кај ти текна еј, има флеш бекови и многу јаки моменти, башка што и песната е парче, а и за солото сум тука негде :)

Не сум имала летни авантури досега и секогаш сум ги избегнувала истите од причина што лесно се приврзувам за личности, па ако тоа трае само неколку дена и потоа да мора да се разделиме, во случај да не сме од исто место, тешко ќе ми биде да се разделам.
А и скептик сум и не верувам дека она кое е почнато само од забава, ќе успее, мада што не мора да значи дека е секогаш така.

hmmmzz mi se ima slu4ano letna avantura za koja sto po malko sega sa kaam... ali sepak na nekoj na4in bese ubavo i nezaboravno :toe:

Лето осум Зима девет.

:) Па да, летово беше необично авантура која започна на мојов редонден траеше 7 дена и тоа е тоа :)

Авантура која не се заборава, но мора да се признае не е лесно на крај кога треба да се разделите да се стави крај на авантурата... 1.000 км се многу далеку бре! :)

Вреди да се проба но сепак со никакви чуства.

Јас би кажал дека Крив е Охридон летово:)

Sum imala letni avanturi i bas bilo top. Samo za sreka brzo gubev interes. Loso e ako se zaljubis vo nekoj a posle da se razdelite i ti da stradas po taa 10dnevna vrska.
Inaku i ova so decko mi trebase da bide edna obicna letna avantura. Iskreno ne ni pomisliv deka moze da opstoi vrska na tolkava dalecina so takvo fraeriste ili potocno zenkariste:)
Ama nikogas ne veli nikogas, a i nema zosto koga bas bese prekrasno. A i sega e.
A za krivo je more nema sto. Ja obozavam pesnata. Samo sto ne bese more tuku ezero:)

Сум имала неколку.Не се појавиле ни чувства ни ништо посебно.
Едноставно потребно ми е многу време за да се врзам за некоја личност не неколку дена.Значи се останало само на авантура.

Прошлово лето во Италија...аххх најубаво ми беше,кога си идев дома се утепав од плачење.....А тел.број и имеил адресата ги изгубив....Сеуште пробувам да го најдам...:back:

Еј како ја отворивте темава пак...Далеку е летото и си се присетив на толку убави работи. Лето, клупа покрај езеро, тивко ветренце... Ах....

Pa mi se imat luceno povise ali od sega nie edna od tie ne me vzrzuvan nesto posebno

Не ми се случило ништо слично на ова секогаш сум одела или со родители на одмор или со дечко последниве години

Чекај да се прибере народот од Лаганас и Кавос.

Мислам дека последниве неколку години енглезиве имаат дупено повеќе Македонки него ли што османлиите имаат силовано за пет века :D

А и момците таму стекнуваат меѓународно искуство со британките.

Ebete li be nesto?

@Peja989 so e ova site molcat od ko zamina Stef nema ziv koj da prasa na temava.

Ко што вика @Ne_sum_ja нашиве не даваат ни да ги лапа фиромјанин. Јако им е да отидат крај на мај до Касандра, за 65 евра 9 ноќевања, да се посликаат, да се дупнат со некој од Бирмингем, најутепаниот град у ВБ али битно, британец е, ќе машта дека ќе ја земе за жена и ќе се пресели.

Ние си дркаме иначе, цело лето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom