Летни авантури

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Русинки тип топ мачкици имаш на Закинтос, и за пари и за безпари... руска машинерија бајо мој ;)

Море у Градиште лани едни странци забава праеа у кафичот доле од Холандија ли кај беа нез абе превртување, незнае што праеа...Тие типките голи ни се соблакаа хаха :P

Летна авантураа.. ееех да :vozbud: Беше тоа летото 2014, на одмор во Бугарија.. Бевме машко друштво, но таму случајно налетавме на 4 девојки баш од нашиот град. Се познававме со две од порано, онака на видување и нормално се зближивме таму. Имаше една девојка меѓу нив која не ја знаевме ( беше од село блиску нашиот град ) доста опуштена, дружељубива, флертуваше скоро со сите нас. Едноставно расположена за забава. Се случуваше да дојде на мојата лежалка да легне до мене со главата на моите гради и заедно да слушаме музика на слушалки и нежно да ме допира по нозете и стомакот. Најчудно беше што тоа го правеше скоро со сите нас. И знаете, машко како машко, лето море, девојки по бикини околу тебе такви мали провокации те вадат од себе. Не размислуваш многу. Во тие 8 дена на море, чекав и дочекав погодна прилика и се случи што се случи. Баш на седмиот ден на одморот, кога доста време и го собираш :icon_lol:. После тоа останавме во контакт уште извесно време. Сакаше она да почнеме врска, но слушнав после одморот некои работи за неа и се ми беше јасно :tapp:. Дури сега сум сигурен дека и не бев единствениот од моето друштво кој беше со неа, но за тоа никогаш не сум зборувал со останатите. Колку сум фин нели ? :angel:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom