Летни авантури

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
prokaskava e ko od bajkite, sakash da te zalime ili da i se voshituvame na tvojata harmonija poho vikash deka ne si se zaljubila-ne si dozvolila da se zaljubish-mnoooogu smeshno za mene barem...hahahhahh

eh...

letni avanturi, pa vaka sea, koa se ide na letovanje ako si so drushtvo otiden-mnogu pederski e da se odvoish od drushtvoto zaradi cura nekoja-zasho si otishol so niv, nema keif u toa bash na leto da izlegachish nekoja a na grb na toa da gi zaebesh drugarite sho si otishol so niv ili drushtvoto ako e meshano-posho koja i da e kakva i da e obichno ke te otrgne od drushtvoto so izreka deka saka da e na samo so tebe sho e i normalno donekade zasho kao prvo zenite nashi Makedonski ne trpat konkurencija kako od drugi zeni taka i od drugarite nashi za vremeto de potrosheno vo seta taa "rabota", toa e epten papucharska stvar

e sea, ako si sam otiden single, i si so namera da se profukash dobro-well , no problemo moze i taka:pos2:

Фини се тие летни авантури. Остануваат засекогаш таму каде што биле, останува по некое поклонче и некоја слика.

Со едниот и ден денес се слушаме..макар што тој е во Турција а јас овде.Комунацијата постои исто како и некој неврзан муабет да се видиме некоја година повторно.:pipi:

prokaskava e ko od bajkite, sakash da te zalime ili da i se voshituvame na tvojata harmonija poho vikash deka ne si se zaljubila-ne si dozvolila da se zaljubish-mnoooogu smeshno za mene barem...hahahhahh

Навистина не гледам што има врска мојата прказна со бајките,а уште помалку не сфаќам што е смешното.

Голем дел од луѓето се заљубуваат во своите летни авантури,а јас не се заљубив,затоа што знаев дека тоа е тогаш и никогаш повеќе и си остана така.
Иако ми се допаѓа(ше) премногу типот,знаев дека ако се заљубам ќе се самоповредам.

И де кажи ми што има смешно тука?:tapp:

lketni avanturi...pa toa se avanturi ..nema ljubov tuka ..samo gledas top da si pomines ..hehehe

Навистина не гледам што има врска мојата прказна со бајките,а уште помалку не сфаќам што е смешното.

Голем дел од луѓето се заљубуваат во своите летни авантури,а јас не се заљубив,затоа што знаев дека тоа е тогаш и никогаш повеќе и си остана така.
Иако ми се допаѓа(ше) премногу типот,знаев дека ако се заљубам ќе се самоповредам.

ke ti kazam de

poshtuem tugo mislenje sekako, ali i svoe kazuem obavezno

znachi ti si od onie profili koi sho pred da imaat seks so objektot seksualen, prvo gi voochuvaat negovite negativni osobini za da se zashtitat od edna strashna pojava emocionalna sho se vika ljubov-da sluchajno ne izgorat nesho posle toa,

sho sekako za mene e mnogu smeshno i zatoa si se smejam, smeenjeto e zdravo, stalno se smejam a pogotovo koa ke prochitam ti kako pishuesh nesho "struchno"

sepak, ne e kulturno da se smejam na tugi nebitnici, taka da nema da se smejam megutoa go zadrzuvam pravoto da te pozalam malce:tapp:

PS.nema da e losho da si go smenish nikot, posho nesho ko da ima ljubov vo nego vidov

ke ti kazam de

poshtuem tugo mislenje sekako, ali i svoe kazuem obavezno

znachi ti si od onie profili koi sho pred da imaat seks so objektot seksualen, prvo gi voochuvaat negovite negativni osobini za da se zashtitat od edna strashna pojava emocionalna sho se vika ljubov-da sluchajno ne izgorat nesho posle toa,

sho sekako za mene e mnogu smeshno i zatoa si se smejam, smeenjeto e zdravo, stalno se smejam a pogotovo koa ke prochitam ti kako pishuesh nesho "struchno"

sepak, ne e kulturno da se smejam na tugi nebitnici, taka da nema da se smejam megutoa go zadrzuvam pravoto da te pozalam malce:tapp:

PS.nema da e losho da si go smenish nikot, posho nesho ko da ima ljubov vo nego vidov

Прво, навистина нема потреба да ме жалиш.
Второ, заклучоков врска ти нема со мене и мојот карактер.
А особено делот со сексот, не знам од каде го извлече тој заклучок.
Така што не влечи заклучоци од тоа што сум се смувала еднаш со еден тип и не сум се заљубила во него, затоа што не ме знаеш.

WELL???:smir:

ali zavisi sho podrazbirash pod letna avantura-tuka si u pravo, ako ste se drzele za rachinja bez ljubav prosteno ke ti e, ali ke mora da objasnish kakva forma na vrska e toa,

haahhhahaa

WELL???:smir:

ali zavisi sho podrazbirash pod letna avantura-tuka si u pravo, ako ste se drzele za rachinja bez ljubav prosteno ke ti e, ali ke mora da objasnish kakva forma na vrska e toa,

haahhhahaa

Ако мислиш на секс, немаше секс.
Туку беше таква обична летна авантура, убава вечер со бакнежи и остана само на тоа.

i'm so happy for you:nesvest:

epa dobro, sea ja razreshi dilemata

izvinjavaj molim te, ja mislev deka si od onie sho sakaat seks bez da se zaljubat u partnerot, ali zgreshka sum bil----> vidno

ps.abe temive nekako se nedoobjasneti pa svashta moz da si izfantazira choek majkumu...pa stvarno...eeeeeeee vishe, sea ja ispadnav klen:pos2:

i'm so happy for you:nesvest:

epa dobro, sea ja razreshi dilemata

izvinjavaj molim te, ja mislev deka si od onie sho sakaat seks bez da se zaljubat u partnerot, ali zgreshka sum bil----> vidno

ps.abe temive nekako se nedoobjasneti pa svashta moz da si izfantazira choek majkumu...pa stvarno...eeeeeeee vishe, sea ja ispadnav klen:pos2:

Како бре само ти не ја разбра?Темата си е добро поставена и доволно јасна
Само што ти проба да анализираш други личности наместо да си кажеш за тебе

уффф...
крејзи ИН ЛАВ ме погоди со темава... и ме расплака... си имав лани една летна авантура што потре до пролетва со прекини, искачувања и спуштања... да не сум јас толкав нарцис и кретен и тој да не беше толкав нарцис и кретен се ќе беше поинаку... двајца исти тешко...

Бараше случка?
Во охрид дешавкава и јас со типот и дугарките ми се јавуваат околу 12 као : кога планираш да се прибереш за клучот дал да ти го оставиме... Генијалкава им вика : абе кај 1 ке дојдам...
и јас навистина се вратив во 1 со штиклите в раце .. ама еден наредниот ден те попладнето со штиклите в раде да не ги разбудам, влегувам тивко и од креветот се крева цела заспана другарка ми и ми вика: мими, курвите се враќаат во 7 сабајле а дрољите во 1 попладне со штиклите в раце.. се искикоти и си заспа пак
и поентата ми беше дека талентов спиеше со некој што не го познава ( мислам без секс и слично), и исто така талентов неможе да се изначуди со кој памет тоа го направи знаејќи што се може да и се деси, и талентов тогаш се заљуби ( се затреска да бидеме реални)

Како бре само ти не ја разбра?Темата си е добро поставена и доволно јасна
Само што ти проба да анализираш други личности наместо да си кажеш за тебе

si kazav jas, letna avantura ne, posho ne sum straden za dunda

nema ja da chekam do leto za da praam avanturi sefte, ako idam na odmor idam strogo ili so cura ili bez cura a so drugari, bashka, tie stvari seks na eks ne mi se dopagaat ich

na temata ne e precizirano za kakov tip na avantura se raboti, dali e za nekoj film za Indijana dzons, dali e za uloga vo Gondolierot od Venecija(ova e moj naslov, da ne se chudish posho nema takov film i ne go baraj) dal e za uloga u film od nezavisna produkcista kuka nekoja, kaj sho igaat dami so somnitelen moral

epa toa, ja nemislev da pishuem vishe ama redno e da se odgovori koa te prashuvaat:smir:

Уффф летните авантури ги обожавам :back:

Преку лето чуда се дешаваат.. :):)
Самоо.. не е за некои што многу се внесуваат, па цела година си вртат филмови дека може ќе се видат пак и бла-бла.. лол.. убавината е што завршуваат тогаш и таму и затоа се памтат во убаво светло..

Па се трудам да ги избегнувам летните авантури. Оти едно лето во Хрватска, останав 1 месец тогаш, се затрескав во еден австриец Јан па бев скршена кога си одев. Сега сето тоа ми е смешно. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom