Летна работа за средношколец?

• Креатор на темата Креатор на темата RoadRunner
  • Време на започнување Време на започнување
А ти по колку зимаше,и каде работеше,и што работеше ?

Градежно работев јас, приватно. Од 7 саат сабајле до ниедно време навечер, значи немаш работно време, кога завршиме тогаш, некогаш во 9 саат навечер ќе си дојдев, некогаш во 4 попадне, дневницата ми зависеше од тоа колку работни саати имаме.

Градежно работев јас, приватно. Од 7 саат сабајле до ниедно време навечер, значи немаш работно време, кога завршиме тогаш, некогаш во 9 саат навечер ќе си дојдев, некогаш во 4 попадне, дневницата ми зависеше од тоа колку работни саати имаме.

Кажи де што пари собра...:D

да да...знаев...ама пошто некој поназад пиша предлог,за обезбедување ако си крупен,по тоа се запалив...
Јас пишав и братучедми се вработи на 17 години т.е 16 и нешто...нешто пред да наполни 17 иста големина сме и двајцата мислам за во физичка смисла..се вработи во кафич..само стој наврата пошто во кафичот има многу живи свирки и познати пејачи бараат влезница нешто слично на вратар..ама сепак беше во облека со назив обезбедување облечен и носеше солзавец за секој случај.
--- надополнето: 27 март 2012 во 13:37 ---
Од 12-15К месечно за средношколец во ред се?
Ја средношколец не да се добри..супер се.

Јас пишав и братучедми се вработи на 17 години т.е 16 и нешто...нешто пред да наполни 17 иста големина сме и двајцата мислам за во физичка смисла..се вработи во кафич..само стој наврата пошто во кафичот има многу живи свирки и познати пејачи бараат влезница нешто слично на вратар..ама сепак беше во облека со назив обезбедување облечен и носеше солзавец за секој случај.
--- надополнето: 27 март 2012 во 13:37 ---

Ја средношколец не да се добри..супер се.

Од Скопје си ? прашај го како,каде,и што плата зимал...

Од Скопје си ? прашај го како,каде,и што плата зимал...
Од велес сум ама во свети николски кафич работеше..сега моментално е во германија да се врати ке го прашам иначе мислам дека се вработи преку тетин оти он знаел дека им требале таму крупни дечки..
--- надополнето: 27 март 2012 во 13:43 ---
А за плата сигурно не повеќе од 12-13 илјади..

Дај бе кажете некој што нуди сезонска работа во Охрид...Секаде побарав ама не можев да најдам :Ѕ

Исто сум и ја заинтересиран пред се за физичка работа...лани барав али ништо не најдов.

Дај бе кажете некој што нуди сезонска работа во Охрид...Секаде побарав ама не можев да најдам :Ѕ
Плажа КАНЕО има потреба од персонал. ....бараш вакво ?!

Исто сум и ја заинтересиран пред се за физичка работа...лани барав али ништо не најдов.

Физичка работа ако неможеш да најдеш, ја незнам што можеш тогаш.Ај пиши по пп што точно бараш, може можам да ти помогнам

Другови и другарице, а да дадете вие некој конкретен пример пошто знам дека има и други како мене што налетале на темава случајно и ги заинтересирала.

Кој нуди работа слободен сум скоро цело лето :D ПС само не келнер, се друго знам

Цепење дрва :D се зезам. Побарајте некој што монтира клима уреди или сончеви колектори, тоа е летна работа, а може да му треба помошник, не е тешка работата а би требало да е добро платена.

Случајно испадна кај тато на работа на крај на месец имаат акција 3 дена, одат тинејџери по двајца тројца. Физичка работа, 500 ден ден. До крај на јуни ќе барам нешто за да одам цел месец во јули. Во некој кафич или нешто така.. Некои ми спомнаа и во Веро имале некои такви акции, знае некој нешто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom