Летна олимпијада - Париз 2024

• Креатор на темата Креатор на темата Steff58
  • Време на започнување Време на започнување
Ова ќе оди до полноќ со дегенерициве освен ако не интервенираат некои Таџикистанци...мостов со скафандер треба да се поминува наредните 3 години, којзнае што вируси се формираат таму моментално.

Кога човек ќе мисли дека го допреле дното, тие успеваат да тераат уште подлабоко.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Бар нека дадат некоја реклама овие од Еуроспорт, нека не поштедат од овие перформанси.

Од ова ја сфатив дека Франција е земја на транџи, педери, лезбејки и црнци :toe:

Само да им се множат им посакувам и да се во се поголем број.

За Германија ако добро видов Шрудер и некоја женска беа носители на знамето, моментално Хитлер салта прави во гроб. :icon_lol:

Од ова ја сфатив дека Франција е земја на транџи, педери, лезбејки и црнци :toe:

Само да им се множат им посакувам и да се во се поголем број.

И педофилија. Девојчето со горилата беше цело време. Добро поминаа денес со дожд само , можеше некоја олуја да ги однесе, општа катастрофа да се деси. Голема е милоста на Господ.
Еј не ми се верува , отварање на најинтересен спортски настан е бетер и со погнасотии од евровизија.

Сифилис човек ќе фати од гледање на чудово.
Па не го гледај
Автоматски споено мислење:

Мене нешто шо ме иритира менувам канал, ако треба и роднини да ми се учесниците.
А вие со саати гледате и кукате тука на форумов.
До толку нема шо да прајте ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom