Лет во мини базен од 35 метри

• Креатор на темата Креатор на темата JOEY JORDISON
  • Време на започнување Време на започнување
МАЈКЕ МИ НЕМА ШАНСА ОВА ДА СЕ ДЕСИ... НЕМА ШАНСАААААА.... ОВА Е НЕШТО... АУУУУУУУ БОЛНА СТВАР....ЦЦ.ЦЦ..Ц.... КАКО МОЖЕ... ПА ОВА НЕ МОЖЕ... АУУУУУУУУ.... ОВА Е ИЛИ НАЈЛУДИОТ ЧОВЕК ИЛИ КОМПЈУТЕРСКИ ... ШО ЗНАМ...

Стварно неможам да сватам како е можно она. Од толку голема брзина како прво ќе се отпревртеше базенчено, како второ премногу е плитко за да не се искрши.

Ми нема логика ова...башка од кога се спушти имаше рамнина, и невозможно е на право, рамно место да добие толкаво забрзување со коа потоа би искачил височина.

НЕма шанси погледнете како се свитка пред да падне, ако е вистина ке се сокршел целиот :toe: нема толку вода

НЕма шанси погледнете како се свитка пред да падне, ако е вистина ке се сокршел целиот :toe: нема толку вода
Taчно...У вода падна со таа брзина...А он стана па уште може да оди...Седи бееееее.....

Им се може си напраиле тоа е.инче не е звер се лаже само дека е.:nenene::nenene::nenene:

време е да си го поставиме прашањето:
A што ако промашеше?

Могуче могуче...

Напишано од Darling
време е да си го поставиме прашањето:
A што ако промашеше?

Една будала помалку..:helou:
чудно ова многу..

Уау. Ова не знам дали да верувам или не. Сепак ќе кажам браво ако е вистина и браво ако е монтажа за монтажерите што го направиле ова толку оргинално да изглеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom