Легијата

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ке го има новиот албум на Tonyo San за download?

Кога ке го има новиот албум на Tonyo San за download?

а да го купиш шо те кошта? цени го трудот што го вложил, со тоа и ја цениш уметничката вредност, со тоа и даваш поголем респект кон хип-хоп културата

Ако има некој што не е мрзлив ко мене па да напише lyirics, ќе му бидам вечно благодарен. :smir:

Џака и Ронин кај Тони и Део у емисија :)

Албумот на Тонио Сан многу е јак...мој фаворит е Здивот на Градот!

Najnova traka od ekipava
preslusajte ja mnogu e jaka

^ Пеше растура ..

поздрав до сите влае фаци чарагаци бомбери скејтери тагери на сообраќајни знаци џанаци дилери педери рапери фејкери графити мејкери алфаси и комити скилери шмекери брејкери бајкери и сите висачи на мајкот.подземје пиштоли цвикери злато на вратот.тркачи тетки и дркачи девојки згодни цури,скитници и луѓе што ти рекле ШТО Е ШТО СЕ ЧУДИШ?

^ Пеше растура ..

поздрав до сите влае фаци чарагаци бомбери скејтери тагери на сообраќајни знаци џанаци дилери педери рапери фејкери графити мејкери алфаси и комити скилери шмекери брејкери бајкери и сите висачи на мајкот.подземје пиштоли цвикери злато на вратот.тркачи тетки и дркачи девојки згодни цури,скитници и луѓе што ти рекле ШТО Е ШТО СЕ ЧУДИШ?

Zver e pese.

Каде се продава албумот на Рнс?
Не сум мн у тек,ај ако може некој нека каже:)

знаев за ова уште пред 2 месеца :) чест е да се има македонски претставник на ваква компилација

Рапот неми е омилена музика но имам голем респект кон Легија, едноставно ме нервира комерцијалата на Слаткар, Тони Зен итн. Едноставно тие неколку песни што ги имам слушнато од Легија 10 пати се ми подобри од тие на Стаклар и компанија..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom