Легијата

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување
27.07.2010 Легијата во Антички Театар - Охрид!!
34187_140218885994938_100000204837003_406397_4427174_n.jpg
pencil.png

:icon_lol:

МНА, ay? Кога ќе се присетам на "нечии" дефиниции за комерцијала.. и ова би спаднало во тоа.
Како и да е, добар датум.. probably attending.

Веќе нема везе дали се комерцијала или андерграунд, важно е добри песни да прават-а прават.

нема врска дали ќе се комерцијализират или ќе останат улица .. битно е да останат HardCore брат или вистински тоа што се keepin' it real шо вика RNS а не како слаткар шо за пари го менаја стилот и музиката потпиша за Јованов и тој му ги пишува песните .. ете Легијата потпошаја за МНА ама сеуште ќе останат hardcore тоа не го менуваат . неможиш да споредваш кај нас кој се андерграунд или комерцијала .

--- надополнето ---

go zaboravi KEMP OD ! spored mene zaedno so strajk najdobar vo legijata !

--- надополнето ---

se slozvam ... posho na bonus traka gi nema str2 :/

--- надополнето ---

slushni . od 1:00 peshe i tonyo gi gibat :/ ova pesna e poslem zolta shtampa

GOLEM KONCERT NA "LEGIJATA" vo Anticki Teatar-Ohrid na 27 Juli

Gosti na koncertot:Deki 02&Stracka i SVP + SPECIJALNI GOSTI nezamenlivite pioneri na makedonskiot hip hop SAF !!

Karti vo pretprodazba 200 den. na samiot koncert 300 den. Kartite ke bidat pusteni niz CELA Makedonija,informacii koga i kade za nekolku dena!!

Ќе ми честитате роденден со концертов. :)

Ако бидам во Охрид во тој период (а би требало да бидам ако се ми иде по план) ТАМУ СУУУУМ :vozbud:

Треба да се гордееме што ги имаме,талентирана група која е на врвот на македонската сцена со еден збор-вистински наследници на САФ.Пред некое време на а1 ексклузив имаше дека Легијата ќе оди за Јапонија поради големата заинтересираност за бонус трака.:vozbud:

ау ау ау видео :D гледајте (:

Yo yo yo, Ново срање на Легијата... Партали бре!!

колку е само јака тракава. ОВА СЕ БАРА ОД СИТЕ ШТО СЕ СМЕТААТ ЗА РАПЕРИ !

Тракава е... да збеснеш до даска. Не коментирам повеке :D

Е тоа е тоа што го кажува близнакот - Песни тралалајки да ти ја погодам следната рима? А ти , а ти , а ти
хахахахаха фрлањето на рими без смисла не е уметнос ниту талент или како и да се вика,
или пак брзото рецитирање...ете и марчело рецитира брзо ама не фрла рими без врска зашто вистнскиот стих има сила и тоа е уметност
нивното повеќе звучи ко брзозборки - колекција на брзозборки...
нати дајми врати мати прати крати - дали ме свати јоууу ??? ЧД
добро е што новиот албум рнс има се помалце брзозборки без врска а тоа е така затоа што сватил дека во тоа нема никаква убавина туку се палат само дечињата кој не ја знаат суштината на текстот и рапот тоа е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom