Легијата

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување
Хахха фала ти многу јас пред недела дена ги слушам и добри се и текстовите и спотовите се :).Инаку кои ти се омилени,или сите ги сакаш :D

Хахха фала ти многу јас пред недела дена ги слушам и добри се и текстовите и спотовите се :).Инаку кои ти се омилени,или сите ги сакаш :D
Ронин не го слушај тој со врски е влезен у Легијата :D
Од доверливи извори кажа еден член тука а исто така не ги слушај само нив,земи истражувај и ќе видиш дека има подобри и поквалитетни рап работи.

Но сепак не ти велам да не ги слушаш Легија.

Абе јас не слушам само рап и други песни слушам,не ги слушам само легијата,ама од македонскиот рап они се онака најјаки :) инаку Ронин не го знам,Пистолеро Тонио Сан Џака и Брус ги знам :)

Ја коа бев помал ги сакав, сеа можам да кажам комотно дека нешто и не ми се многу омилени. Иначе Блажеј и Страјк се врвот на екипава според мене, РНС може има рецитал све ама има други фалинки што го минусираат.

Смртоносна комбинација, 3цата најдобри од Легијата. x)

НОВО!
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 20:46 ---
Брат искрено Тони Зен го уби Тонио Сан со дис беков искрено...и јас пре би слушал Торпедо него Кој сум јас ама искрено така е.
5 збора имаше за Зен во песната директни, во глобала е за денешниот рап.Така да јас пак ќе речам Тонио со 5те збора го скина Зен.

НОВО!
--- надополнето: 3 октомври 2012 во 20:46 ---

5 збора имаше за Зен во песната директни, во глобала е за денешниот рап.Така да јас пак ќе речам Тонио со 5те збора го скина Зен.
Ова не е само рап. Ова е многу повеќе. Каква креативност....

кој го има албумот на тонио сан синтеза на меч и ум ?? да ми го пушти , оти нема кај да го купам, ФАЛА, многу ќе му бидам благодарен :)

legijata
Liked · 8 minutes ago

Utre petok od 6 nautro uz prvoto kafe, za site buvovi pred legnuvanje 1L
578214_10151473997160196_2000559135_n.jpg

"Ако можат куртони да праат кеш, зошто не би земал и јас од вас и ваш џеб"

-г. ЛД Пистолеро

Сега го сфаќате ли Слаткар драги мои Грин Аут бандити? Еве и Пеше си сфатил дека нема леб од љубов и дека е најголема глупост. Да видиме дали Тонио Сан ќе се свезти или ќе си продужи со неговиот детски мозок.
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 16:34 ---
И го мразам фонтов :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom