Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.393
- Поени од реакции
- 4.990
Страјк е копиле што курот не го боли.Ај ако може и знае некој да ми даде информации некој за Страјк...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Страјк е копиле што курот не го боли.Ај ако може и знае некој да ми даде информации некој за Страјк...
1L! Респект за Легијата-единственото квалитетно хип-хоп нешто кај нас.за оние што ценат вистински рап,вистински реални зборови од кои се прави рап поезијата, ќе знаат и ќе бидат свесни за тежината на нивните песни и почитта која ја заслужуваат.Еве еден поздрав со ремек делото :
Страјк не знам, ЛД работи у топлификација, а Тони моментално ништо пред тоа работеше у едно графичко студиоАј ако сака некој нека ми каже со што се заниваат приватно Страјк, Тони и ЛД, ако знаете нормално. Фала однапред, поздрав!
Сега мислам дека тренира таму некој јапански вештиниСтрајк не знам, ЛД работи у топлификација, а Тони моментално ништо пред тоа работеше у едно графичко студио![]()
Кендо тренираат и ЛД и Тони. Тоа со стапот шо се лупаатСега мислам дека тренира таму некој јапански вештини![]()
Океј,доволно информации добивСтрајк е копиле што курот не го боли.
Легијата е цела екипа, во неа се групите Грин аут, СТР2, Против Сите и Ронин(соло).Абе ако може некој да ми ги разјасне поимите легија,гринаут аут и рнс сите тие се посебна група или што?
ги слушам нивните песни супер се,само уште ако може да ме информирате да знам нешто повеќе за нив?![]()