devilko
♆ wicked one ♆
- Член од
- 28 август 2014
- Мислења
- 1.925
- Поени од реакции
- 6.240
Еве уште една случка, овој пат, обратна, мене ми го начукаа.
Игравме со едно другарче со рандом тимови на ПЕС, не ми текнува која верзија беше, многу одамнаа беше. Пред едно 7-8. Мене ми се паѓаат Ливерпул, а него De Graafschap. Ебаниве сега играат у некоја стота холандска лига, а пола од фановите на Челзи ни не чуле за нив, оти тогаш уште на природно млеко беа.
E сега го наеба друже, има петарда да попиеш.
И почнавме....
Така, така, ама кога ќе го потцениш противникот, на крајот ќе те казни. Ме водеше 3-0, се стегнав јако и му се вратив на 3-3.
Се спремаме за екстра тајм. Прва екстра, се искинав од шанси, голманот како зачаран, како Ван Дер Сар на времето шо бранеше. СЕ ФАТИ. СЕ!
И така кога ќе се отвориш скроз, секогаш го примаш. Ме фати на контра и ми го учука со некој што денеска ваљда работи како столар, оти за фудбалер не ќе да го бидеше. Немаше веќе време да се вратам и си го попив убаво 4-3.
После месец дена ме ладеше за поразов кај ќе стигне. Дури и дедо ми (бог да го прости) разбрал. До таму беше дојдена работава..
[DOUBLEPOST=1430094487][/DOUBLEPOST]Имаше некое турнирче во двојки и демек кои ќе освоеле прво место, плејстејшн 2 ќе добиеле, второ не знам ти шо итн. Се пријавивме со другарот, онака уверени дека ќе го лапнеме плејстејшнот. Почнавме и планови да правиме кај кого колку дена ќе биде, од кое до кој датум, кој смее да го користи, кој не смее (брат ми, не смее да го користи, да не му даваш да игра, нека пукне од мака).
На крај земавме по една утешна награда, маичка за учество.
Имало и други случки, ама отом- потом.. Во некои други времиња.
Игравме со едно другарче со рандом тимови на ПЕС, не ми текнува која верзија беше, многу одамнаа беше. Пред едно 7-8. Мене ми се паѓаат Ливерпул, а него De Graafschap. Ебаниве сега играат у некоја стота холандска лига, а пола од фановите на Челзи ни не чуле за нив, оти тогаш уште на природно млеко беа.
E сега го наеба друже, има петарда да попиеш.
И почнавме....
Така, така, ама кога ќе го потцениш противникот, на крајот ќе те казни. Ме водеше 3-0, се стегнав јако и му се вратив на 3-3.
Се спремаме за екстра тајм. Прва екстра, се искинав од шанси, голманот како зачаран, како Ван Дер Сар на времето шо бранеше. СЕ ФАТИ. СЕ!
И така кога ќе се отвориш скроз, секогаш го примаш. Ме фати на контра и ми го учука со некој што денеска ваљда работи како столар, оти за фудбалер не ќе да го бидеше. Немаше веќе време да се вратам и си го попив убаво 4-3.
После месец дена ме ладеше за поразов кај ќе стигне. Дури и дедо ми (бог да го прости) разбрал. До таму беше дојдена работава..

На крај земавме по една утешна награда, маичка за учество.

Имало и други случки, ама отом- потом.. Во некои други времиња.

Последно уредено: