Јас ко одев пред 2/3 год, немаше сигурно, барем не во Јуни.Сигурен си на Милос дека нема?
сеа тешко сегде се начекува ако отидеш касно
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ко одев пред 2/3 год, немаше сигурно, барем не во Јуни.Сигурен си на Милос дека нема?
сеа тешко сегде се начекува ако отидеш касно
Јас ко одев пред 2/3 год, немаше сигурно, барем не во Јуни.
Значи не претходната, таа пред неа бев. Сакаш да кажеш дрка од претходната има?епа така кажи
и јас коа бев пред едно десетина години немаше скоро на ниедна плажа
Значи не претходната, таа пред неа бев. Сакаш да кажеш дрка од претходната има?
Ако го мислеше тоа, кажи го, не глуми лудила.
На Милос нема, на Агиофили исто тешко се начекува лежалка. Чадор, вода и превоз е задолжително за Лефкада.
Како е со паркинг во Агиос Никитас во Август?
Знам само дека не е дозволен влез по уличката со кола и дека треба да се паркира горе на магистрала. А смештајот ми е преку агенција одма на влезот во Агиос Никитас, ама претпоставувам дека штом има знак не смееш да влезеш ниту сантим внатре, а плус мислам дека и самата вила нема паркинг за туристи.
Каква е ситуацијата, дали лесно се доаѓа до паркинг место? Кај е најдобро да се паркира?
Со среќа нека ти е.
Со среќа нека ти е.
кај Пефкулија ке најде паркинг сигурно [emoji3]
кај Пефкулија ке најде паркинг сигурно [emoji3]
Де бе, до толку ли е страшно горе на патот да се најде саглам паркинг место.
Сите ли се укотвени на плажа у Агиас Никитас, нели идат на плажа со коли, навечер до Лефкас, па да начекаш на враќање од плажа место.![]()
Ако немаш паркинг во вилата, малку заебано... јас паркирав на улица, буквално, таму на главниот пат има само еден паркинг (собира едвај 20 коли), друго све се паркира на улица, има редица од паркирани коли по цел Агиос Никитас и ептен се прави гужва особено за викенди. (и тоа ова ти го кажувам за почеток на септември, во август сигурно е дупло погужва).Како е со паркинг во Агиос Никитас во Август?
Знам само дека не е дозволен влез по уличката со кола и дека треба да се паркира горе на магистрала. А смештајот ми е преку агенција одма на влезот во Агиос Никитас, ама претпоставувам дека штом има знак не смееш да влезеш ниту сантим внатре, а плус мислам дека и самата вила нема паркинг за туристи.
Каква е ситуацијата, дали лесно се доаѓа до паркинг место? Кај е најдобро да се паркира?
Де бе, до толку ли е страшно горе на патот да се најде саглам паркинг место.
Сите ли се укотвени на плажа у Агиас Никитас, нели идат на плажа со коли, навечер до Лефкас, па да начекаш на враќање од плажа место.![]()
Многу глуп муабет. Немало место бла бла. Јас бев пред две години после 20ти јули и имаше место да ја паркираш. Некад на паркингот некад на улицата, ама имаше. Може нема да ти биде на 50 метри од вилата, ама нема да ти е ни далеку. Што го направивте вие местото. Ако не нека ја паркира у ГТЦ у гаража па да фатат пешки. Многу живци не знам ти шо, драпај си меот.
Многу глуп муабет. Немало место бла бла. Јас бев пред две години после 20ти јули и имаше место да ја паркираш. Некад на паркингот некад на улицата, ама имаше. Може нема да ти биде на 50 метри од вилата, ама нема да ти е ни далеку. Што го направивте вие местото. Ако не нека ја паркира у ГТЦ у гаража па да фатат пешки. Многу живци не знам ти шо, драпај си меот.