Ф
Фил Ајви
Гостин
И подобар е од него...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И подобар е од него...
Сарказам? :raz:
Не би рекол...Повеќе вашето личи бидејќи колку шо гледам сите фанови независно на кој клуб потврдуваат а единствено фановите на Лејкерс негираат за квалитетите на Џејмс.Нешто има дали оти таму игра поранешниот најдобар играч незнам.Сванете неможете да ги споредувате ЛеБрон и Коби.Коби беше најдобар или еден од најдобрите во своето време.Актуелото време е на ЛеБрон и така ќе биде и во наредните 7-8 години а Коби за една до две години ќе почнат да го викаат ветеранот на ЛАЛ
Не би рекол...Повеќе вашето личи бидејќи колку шо гледам сите фанови независно на кој клуб потврдуваат а единствено фановите на Лејкерс негираат за квалитетите на Џејмс.Нешто има дали оти таму игра поранешниот најдобар играч незнам.Сванете неможете да ги споредувате ЛеБрон и Коби.Коби беше најдобар или еден од најдобрите во своето време.Актуелото време е на ЛеБрон и така ќе биде и во наредните 7-8 години а Коби за една до две години ќе почнат да го викаат ветеранот на ЛАЛ
Па нормално, на сите им е во мислите најдобриот кошаркар на денешницава, и мене ми е :helou:Па нормално не може да се споредуваат, играат различни позиции. И доста на секоја тема Коби ви е во уста и во мислите.
Се согласувам со овој дел :helou: Првин треба Коби да го стигне па после да се споредува со Џордан :wink:Па нормално, на сите им е во мислите најдобриот кошаркар на денешницава, и мене ми е :helou:
Супер кажа Syn погоре, Леброн е супер играч, ама далеку од тоа дека има сличности со Џордан, тоа единствено може да го видиме кај царот Коби