Леб, домат и сирење

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Преслатко е :) :) .. Ама рецептот мене ми е комплет, плус со и маргарин или путер. Посебно за летно време е закон ! :back:

Многу е вкусно..Од мал ми беше вкусно и сеуште ми е :kesa:

Уф ме потсетивте коа бев дете, се сеќавам коа ќе си направев сендвич со патлиџан сирење и леб, превкусно..

Најубаво нели? и јас од секогаш сум ја сакала комбинацијава...посебно со мајонез...мајонез и патлиџан многу убаво ми оди

Њам превкусно е плус путер на лепчето :)

Нема поубаво, или леб ајвар сирење и јајца

Замислувам дете со леб и сирење во едната рака, во другата домат.:cool:
Пробајте негде во природа - послатко е.

Плус маргаринче :ROFLMAO:

најдобра комбинација....

Ауууууууу се посрав од јадење сега Пишиии , Сирење , Патлиџан и печена лута чушка аууу после ќе праиме софра тешко ќе ми оди скарата после оваков појадок :) (y)

turbo nitro kombinacija., lebcheto obavezno da e toplo., domatot domashen., iiiiiiiii plus mlado lukche ., abe sho vi trebashe ovoa ., aj ojdov do frizhider da napraam "rshum:D

Баш сега...............................ммм..

Во насловот фали и маргаринот или паштетата за совршен поручек...па и ако дојдајме и јогурт тогаш тоа би било совршенство..(ама онака фреш ладен јогурт)...и од искуство препорачувам плус црвена пипер над лепчето за лутото да дава апетит е тогаш веќе ни пржените ребра со компири не се конкуренција:D

Топ е комбинацијава... Уште лебот да е домашен и топол...

nekoj da mi kaze kade mozam da najdam bezmasno sirenje.. kako se vika sirenjeto... povejke detali da dadete... pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom