League of Legends

Не е заебанција.
Прво мислев дека е прво априлска, али после ми текна дека ставија арам како на дота, сега ставаат тоа што фалеше, зевс или како беше тој кодот на дота , кога немаш мана и цд, со зевс што праиш убиства од фонтана..држи вода ова али не верувам дека ке го остават како арам, премногу е заебанција.

Прво мислев дека е прво априлска, али после ми текна дека ставија арам како на дота, сега ставаат тоа што фалеше, зевс или како беше тој кодот на дота , кога немаш мана и цд, со зевс што праиш убиства од фонтана..држи вода ова али не верувам дека ке го остават како арам, премногу е заебанција.
Провери, до сеа играв. :D

Лелее колку е лудо Rapid Fire :vozbud:
Само со poke шампиони фураш килс уште од старт. Ненормална работа и многу динамична. Кој не пробал, нека проба.

Се истурив играјќи УРФ, интересна работа.
Иначе како ви иде нова сезона? Ја стигнав голд 3 и заебав ранкед. Таман мислев дека ќе се среди queue ама ништо, премногу тролови има на ЕУНЕ, бев во промо за платинум, и последна партија, бев 2-0 со победи, и Tresh од мој тим вика, oh its your last game on promo, i'm feeding. И изгубив, и од тогаш попиздив и паднав у голд 3, некој баксуз тежок. Сеа само нормал, арам, урф и чил.:LOL:

Го оставија УРФ до 13ти април

Leblanc кој не знае да ја игра убо, одма на УРФ да иде, лудница е, ќе ја научиш 100%

Steta so go nemat Kassa i so nikoas nemat da doznam kolku ke mu bese CD na shestana :( .

Za na urf mislev...valjda ke moese vbaza da se vratis pobrzo nego so recall :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom