League of Legends

Мислам дека ова го прават со цел да го растеретат ЕУВ, има премногу играчи, и премногу queue за еден сервер, затоа и често е офлајн и лагира. Срби, македонци и останати ќе можат да направат трансфер на ЕУНЕ, додека обратно, мислам дека нема да може освен ако не играш од Германија, Данста и остали земји. Јас така разбрав, ама можеби и ќе може безразлика кој ти е home server. Ќе видиме вечер​
Незнам дали да правам трансвер или не
Се мислев и реков не зошто сега сите играчи ќе бегаат од тие нубови полјаци flamers итн ќе дојдат во ЕУНЕ а тие од нубовите од ЕУНЕ ќе одат ЕУВ
така да
Исто срање

Незнам дали да правам трансвер или не
Се мислев и реков не зошто сега сите играчи ќе бегаат од тие нубови полјаци flamers итн ќе дојдат во ЕУНЕ а тие од нубовите од ЕУНЕ ќе одат ЕУВ
така да
Исто срање

ЕУВ пак ќе остане најдобар сервер од Европа. Факт е дека Diamond и Challenger дивизииите се прејаки, и има голем број на про играчи таму. Ја многу не се замарам и не размислувам на таа тема, другариве сакаат на ЕУВ да се преместиме и ако идат сите, идам и јас.

ЕУВ пак ќе остане најдобар сервер од Европа. Факт е дека Diamond и Challenger дивизииите се прејаки, и има голем број на про играчи таму. Ја многу не се замарам и не размислувам на таа тема, другариве сакаат на ЕУВ да се преместиме и ако идат сите, идам и јас.
+На еув играат сите про играчи од европа а на ЕУНЕ никој така да
Незнам го чекам едно другарче да се уклучи па да разговараме за тоа
Навистина незнам што ќе биде со ЕУНЕ навистина е жално :(

А што има врска тоа што на ЕУВ играат про играчи ? Не ми е јасно како од тоа ви зависи дали ке направите трансфер или не ... :cautious:

И ја не знам, мене тоа не ми е битно, мада факт е дека дивизиите се повеќе competitive и try hard за разлика од ЕУНЕ кај што е преполно од пољци тролови. Ќе ги убијат 2 пати на лејн и почнуе сензациолно фидање.

Абе што сакаат нека прават, цела игра им е сјебана со месеци тоа серверите не функционираат, барем последниот месец кога играв.. Затоа и престанав.. Ако не дадат некоја компензација од 2500+ RP, воопшто не се враќам.. Не дека им е гајле, али не се свесни колку играчи изгубија ради непрофесионалноста

http://eune.leagueoflegends.com/node/10520
Само едно нешто ќе кажам, Ривен конечно нерф. Нерф доби и Насус, и то убав нерф, навистина неподнослив беше, посебно за ад кери со неговотo W.
Против сум на нерфот за Џинкс и Ренгар. Џинк е факт дека има прејакa еаrly game power, ама смао да се нерфнеше W добро ќе беше. Вака со намалување на base health направија циркуси по мене. Ренгар исто, овој херој мајке ми е најнерфнуван херој, скоро секој пач го нерфнуваат, поубо нека го укинат од игра веќе, аман со глупиве нерфови.
За другиве горе-доле немам што да прокоментирам, убав баф доби Анивиа, и то редно беше, Јана сеа ќе има прилично убав хил со ултито.

За сите шо сакате беслпатни Риот Поени еве една добра страна... Уствари не се бесплатни треба да ги заработиш на некој начин, гледаш видеа, комплетираш оферс, анкети и слично . Тие шо се заинтересирани регистрирајте се на линков :) http://tinyurl.com/prymnzg

qWSqyqq.png

Captain Teemo on duty bitch :D

Neznam dali ste ja probale \/ayne so trinity (za prvpat gledav na lcs-ov so trinity da ja igret) ali stvarno e OP ili na nashki gospod. Ap ili ad carry so 2 udari(so edno q gi ostavas na 30%) a tenkojve malce potesko, so 3 do 4 gi brisis. :icon_lol: Ova zborvam za mid prema late game so normalni ostanati ajtemi.

Osven Vayne so trinity neznaev i za youtube kanalcevo:
http://www.youtube.com/user/dodgedlol/videos

:pos:

Никогаш ја немам играно Vayne со тринити, секогаш ја почнувам со ботр и last whisper и гг е.:cool:

Колку е играна играва а колку е мртва темава, да се чудиш. Не личи на кајгана форум.:oops:
Шала на страна, убај нерфој у новиов пач 4.13. Мислам дека редно беше Касадин да биде нерфнат. И други имаше нерфнати, ама на Касадин највеќе се радувам, сајленсот му беше предолг ебаго, плус ненормален демиџ.
http://eune.leagueoflegends.com/node/12354[DOUBLEPOST=1393535221][/DOUBLEPOST]
mTiMJo-Xrog.jpg

Се знае кој е најак тим у Европа без тренинг. :noze:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom