League of Legends

Мислам дека редно беше Касадин да биде нерфнат.

Наместо 97%, сега ќе има 95% бан. Kha има добра измена, тој скок правеше премногу dmg, сега е utility tool, и еволве-ултито е супер, претходно немаше смисла ултито да се развие.

A so e forava so Fnatic, ko sto se trgnati ke ispadnet za lcs summer turnirot(ako i ovaa sezona go ima istiot format prvenstvovo), od 7-0( kolku sto se sekjavam pred porazot od Gambit) sega se na 8-11...
Inace Sk se preporodija po zaminuvanjeto na ocelote :D ( ma da samo candy panda i nymph ostanaa od starite). I od ko si zamina manekenon spanski(da ne recam spanskono pederce) mi se likeable.

SK и Copenhagen Wolfs кои имаат серија од 5 победи. Многу се подобрија од почетокот.
Fnatic не ми се некако тимски настроени. Најдобри се во split push, ама изгледа ги научија и играат тимски против нив. И многу рано го добија епитетот фаворити со суперстар Reckless (не нашиов :P). Како и да е, ќе биде интересно до крај. Има многу непредвидливи резултати.

@zee German Со една мала исправка за СК, останаа и без Nyph. Замина тој во Alliance, а на негово место дојде nRated. На почетокот делуваа несинхронизирано и играа претпазливо и губеа заради недостаток на ротации, во lane phase се најдобар тим во Европа, Фреди е ѕвер на топ, нај underrated топ лејнер е, а другиве ретко да изгубат на линија, особено CandyPanda & nRated duo на бот. Мене ми станаа интересна екипа затоа што по заминувањето на Оцелот, почнав да ги следам, и сега се прво место и навистина уживам во нивни мечеви, у сите фази на партијата се одлични, и што е најдобро она што им беше најлошо а тоа беа mid game/late game rotations сега се на завидно ниво и заслужено најдобар тим.

За Фнатик се сложувам со пријателчево погоре, веќе се испукана пушка, ги научија како играат и сите им прават counter play. Дури пробаа и да внесат новина со double AP на топ и мид, ама не вроди со плод, не делуваат синхронизирано и очајни се во mid game, особено кога се работи за objectives & drake.

Нема шанси да испаднат Фнатик, ниту Алијанс, најверојатно ќе си идат Милениум кои се очај најреално. Од Фнатик и Алијанс очекувам многу во summer split, тимови со огромен потенцијал се, како ќе се воиграат ќе видиме. И дефинитивно ЕУ ЛЦС е најинтересно за гледање од сите, како Премиер Лига е.:D
Денес е цел дн со ЛЦС, и многу јаки партии ќе паднат, почнувајќи од Гамбит vs СК.:)

Gambit old school, diamondprox na lee sin old school :vozbud: .
Ne e mozno kolku se jako im vlegoja i dragon fight i baron fight :D

Dada. Najdobriot tim ever. Plus nenormalen swag imaat site, trolovi, rusi, interesni se za gledanje. Osobeno Darien.:D[DOUBLEPOST=1394043934][/DOUBLEPOST]must watch1901942_637414532962770_1624093912_n.jpg

Последно уредено:
Не дека се фалам ама премаде сум играл со шивана и многу јако изигравме бот Leona pro.png

Вчера го купив, забавен херој за играње :D
Draaaaven
ZXClBwq.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom