League of Legends

^само еднаш игравме бе, коа ќе праиме па? :D и Verdict дај кланот да го заживееме :D да почнеме со играње :D

Овде пишете време и ќе изиграме. А иначе за редовно играње се нема време бе луѓе :D

bbi7.png

Наше дете :D

И тој Toxic Mistrial 2 места погоре е наше дете :)

Ќе излезит од Udyr скинов некоаш или ?

Некој заинтересиран за правење на ранкед тим на EU East или за дуо ама најмалку силвер да е?
Ако има заинтересирани адднете ме Vucevski . Ја сум Силвер 1 400+ ранкед игри сезонава

bKBU.png

значи после оваа партија не фаќам лол до почеток на 4 сезона...15-1 имав во 20 минута,имав фул билд уште у 35-40 мин...

Ace1znogoud аднете ме кој сака да игра, може и ранкед да играме да качуваме ело кој сака дуо. Бронзе 1 сум.

SK ги опнаа Гембит. Навистина интересна партија изиграна, Гембит тотално убиени у поим. После ова очекувам да се вратат Гембит уште појаки, прејак лајнап се, само онај Генџа да го исфрлат од тимот, тапа кери е, превише дефанзиван и удира само на фарм, нема квалитет да направи разлика и да биде кери у вистинска смисла на зборот, ко Даблифт што е ЦЛГ, ептен е дефанзивен, само се фарма и пука кој е блиску до него. Дајмонд и Алекс су најачи, Дариен може да биде бољи. Гембит фтв!

SK ги опнаа Гембит. Навистина интересна партија изиграна, Гембит тотално убиени у поим. После ова очекувам да се вратат Гембит уште појаки, прејак лајнап се, само онај Генџа да го исфрлат од тимот, тапа кери е, превише дефанзиван и удира само на фарм, нема квалитет да направи разлика и да биде кери у вистинска смисла на зборот, ко Даблифт што е ЦЛГ, ептен е дефанзивен, само се фарма и пука кој е блиску до него. Дајмонд и Алекс су најачи, Дариен може да биде бољи. Гембит фтв!

После заминвењето на Едвард во ЦРС, Гамбит направија 6-2 серија али не се то шо беа. Генџа некако немојт да се снајт со Даркер, а рачунај лани со ургот играше соло ботом лејн и тоа ги топеше на противнициве. Алекс ич не е истиот, жена деца ова она немојш да гејмаш професионално :D. Едино ми е криво за Дајмонд пошо е дефинитивно најакиот Џанглер во играва.Иначе се надева дека во 3те екипи(ако одат 3 од европа како и лани) ќе се Гамбит,ЕГ и Фнатик...пошо некако новиве тимој од типот на лемондогс,МЈМ и остали не ги можам некако :D Ма да клауд 9 на американскиот турнит играат како од друга планета да се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom