League of Legends

Абе педерчиња кога станува збор за собиранка да изиграме меѓусебно ве нема на темава а иначе најјаки скриншотови имате. Со Andrew се изнаигравме ајде кај сте ?

Абе педерчиња кога станува збор за собиранка да изиграме меѓусебно ве нема на темава а иначе најјаки скриншотови имате. Со Andrew се изнаигравме ајде кај сте ?

Prefrlete se na EU west pa ke praime do zadutre normalki xD

Има ли некој што продава акаунт на ЕУ Вест а да е рангиран Голд па нагоре. Нејќам ни силвер ни бронза.

Има ли некој што продава акаунт на ЕУ Вест а да е рангиран Голд па нагоре. Нејќам ни силвер ни бронза.

Seriozno mislis deka e dobro da si gold bez ic maka i skill ? Deka ke se nosis so drugite od gold i od diamond ? Poso jas igram so eden poznanik koj e diamond 4ka(od 2ka padna) i stvarno momakov znajt so prajt ko ke igrat.

Што пари одат тие акаунти бе?

Што пари одат тие акаунти бе?

Од 3000 па нагоре. Прескупо е. Не зимам.
zee German Не е прашање мака или скил, туку проблем со нубови и афк играчи у силвер/бронза. Неможам да напред нагоре, стагнирам у една дивизија само.

Од 3000 па нагоре. Прескупо е. Не зимам.
zee German Не е прашање мака или скил, туку проблем со нубови и афк играчи у силвер/бронза. Неможам да напред нагоре, стагнирам у една дивизија само.

Точно јас погоре од бронза 1 неможам да кренам, значи играва се преполна со дебили чудо некое.

Тоа ми е и мене, имам прејако кда ратио од сите изиграни ранкед а сеуште сум бронза. Стагнирам у искачуање дивизија откако играм ранкед, а сите скорови ми се позтивини, ретко да имам скор кај што сум фелнал или слично. Или ќе победам поради афк, или ќе изгубам поради афк, веќе навика ми стана.

Не е ни голд ништо подобро еве јас неможам од голд 4 да излезам :( Сега има многу деца на летен распуст па тролаат и увек се најдне некое такво и ми упропасти партија :mad:

:icon_lol::icon_lol:

954869_10151505272861840_1328219628_n.jpg

Се заразив со играва ... еве 2 недели играм , 17 левел и некој 8-9 херои имам купено све над 5000 +

шо ти лежи највеќе за играње ?

гарен,дариус,малфит... све шо е супорт :) со 30 ки играм зошто сите со кој играм се голем левел, да не се заречам до сега супер газам xD

гарен,дариус,малфит... све шо е супорт :) со 30 ки играм зошто сите со кој играм се голем левел, да не се заречам до сега супер газам xD

лелеее гего гего...
трај си! овоа нигде да не го кажуваш! гарен, дариус, малфит не се супорт :pos:
ни блиску :)
Тие се херои за топ лејн за соло да ги играш. Имаат многу енергија армор и мр. Супорт ти се херои како нами, сорака, тарик, леона, лукс може да се види, моргана, воли го играат и други слични да не ги набројувам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom