League of Legends

Пошто неможе да ти се прати приватна порака ќе ти кажам прв и последен пат тука јавно, припази малце како се изразуваш зашто никад незнаеш со кој праиш муабет на форум.

Ако сфаќам добро, со ова ми претиш? Така? Да.
Друга работа, уопште не се замарам со кого правам муабет на форум, затоа што е форум, и не ми е гајле кој си ти, ни кој е Драгонборн. Ти реплицирам како заслужуваш, а ти пиле арогантно, изгледа нешто ми се многу навреди па сеа се пуфкаш. Ако де, нек те биде.

Друга работа, уопште не се замарам со кого правам муабет на форум, затоа што е форум, и не ми е гајле кој си ти, ни кој е Драгонборн. Ти реплицирам како заслужуваш, а ти пиле арогантно, изгледа нешто ми се многу навреди па сеа се пуфкаш. Ако де, нек те биде.
Мене да ме спомнуваш!

Те земав ко за пример дека сите сте ми исти, затоа што сме на форум, никој не ми е ниво горе или доле. Или пак на блеклиста ко што сум јас на Гојак.:D
Добро како и да е
Ве молам да престанете

Коа збориш околу играта нема да се навредам а лично кога ми се обраќаш со губи се и гитла не е ок. Јас уопште не сум арогантен иако имам право да бидам со оглед на тоа што сум д2. Погледни си ги твоите коментари прво :
1.Ти беше тој што бараше некој да го избуста, така? Океј kiddo. Keep it cool.
2.Брат ти кажал ли некој дека поставуваш најглупи прашања у свет? Ако не, сакам да го имам задовослтвото да бидам прв да ти го лупнам ова.

Затоа ти кажувам ако не ти се коментира на темава не се понашај вака. Има некој друг кој ке им одговори ако прашањата им се под твоето ниво на познавање.

Ајде де.
Вечер у 10:30 гледајте OGN Winter Championship. Полуфинале се игра измеѓу Najin White Shield vs. Samsung Ozone. Победникот ќе игра со SK1T у финале, тимот на Фејкер.

:tapp: Ке се отрујам. Заврши више ова се играше од 10 и 30 сабајле вечер ви е re-run најверојатно, не отварајте некој форуми може да налетате на спојлер.

Не е ни вечер, еве сеа било re-run, у пичку матер со временскиве зони. Како и да е, не е доцна за оние што сакате да гледате, прва мапа е.
http://www.twitch.tv/ongamenet, мада изгасите четот пошто ја знам кој победил ради четот. :/

http://www.youtube.com/user/TheTvLeague
Ова ви е премногу добар канал сите побитни партии ги става дечкото и тоа многу брзо по нивното завршување. Гледајте ги корејците стварно луди партии играат. Иначе следната недела почнува LCS

Конечно. Од 4та мајка :)
x2qd.png

Мислам дека ова го прават со цел да го растеретат ЕУВ, има премногу играчи, и премногу queue за еден сервер, затоа и често е офлајн и лагира. Срби, македонци и останати ќе можат да направат трансфер на ЕУНЕ, додека обратно, мислам дека нема да може освен ако не играш од Германија, Данста и остали земји. Јас така разбрав, ама можеби и ќе може безразлика кој ти е home server. Ќе видиме вечер​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom