Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пошто неможе да ти се прати приватна порака ќе ти кажам прв и последен пат тука јавно, припази малце како се изразуваш зашто никад незнаеш со кој праиш муабет на форум.
Мене да ме спомнуваш!Ако сфаќам добро, со ова ми претиш? Така? Да.
Друга работа, уопште не се замарам со кого правам муабет на форум, затоа што е форум, и не ми е гајле кој си ти, ни кој е Драгонборн. Ти реплицирам како заслужуваш, а ти пиле арогантно, изгледа нешто ми се многу навреди па сеа се пуфкаш. Ако де, нек те биде.
Мене да ме спомнуваш!

Добро како и да еТе земав ко за пример дека сите сте ми исти, затоа што сме на форум, никој не ми е ниво горе или доле. Или пак на блеклиста ко што сум јас на Гојак.![]()
Ако сфаќам добро, со ова ми претиш? Така? Да.
Друга работа, уопште не се замарам со кого правам муабет на форум, затоа што е форум, и не ми е гајле кој си ти, ни кој е Драгонборн. Ти реплицирам како заслужуваш, а ти пиле арогантно, изгледа нешто ми се многу навреди па сеа се пуфкаш. Ако де, нек те биде.
Добро како и да е
Ве молам да престанете
Со задоволство!Ајде де.
Вечер у 10:30 гледајте OGN Winter Championship. Полуфинале се игра измеѓу Najin White Shield vs. Samsung Ozone. Победникот ќе игра со SK1T у финале, тимот на Фејкер.
Ајде де.
Вечер у 10:30 гледајте OGN Winter Championship. Полуфинале се игра измеѓу Najin White Shield vs. Samsung Ozone. Победникот ќе игра со SK1T у финале, тимот на Фејкер.
Ке се отрујам. Заврши више ова се играше од 10 и 30 сабајле вечер ви е re-run најверојатно, не отварајте некој форуми може да налетате на спојлер.