H
HoT IcE
Гостин
Демек е многу тешко за играње Амуму, најлесен и најОП jungle е.Кој те научи со амумуто да играш![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Демек е многу тешко за играње Амуму, најлесен и најОП jungle е.Кој те научи со амумуто да играш![]()
Демек е многу тешко за играње Амуму, најлесен и најОП jungle е.
колку незнаеш чудо едно. Значи амуму е еден од најтешките junglers затоа што ако ти одберат shyvana или lee sin само како пример ќе ги земам пошто има мал милион други, може 1 баф да не видиш. Многу е лесно да му направиш counter jungle и пред лвл 6 ганковите се горе доле многу тешки за правење затоа што освен еден stun што е skill shot другото е uselessМене ми е лесно Амуму за играње, а за counter jungle, постојат wards, и кога играм со Амуму, секогаш blue ми е под ward, па ако е маж нека дојде да ми го земе, и МИД и БОТ/ТОП ќе дојдат и ќе го рокнат.колку незнаеш чудо едно. Значи амуму е еден од најтешките junglers затоа што ако ти одберат shyvana или lee sin само како пример ќе ги земам пошто има мал милион други, може 1 баф да не видиш. Многу е лесно да му направиш counter jungle и пред лвл 6 ганковите се горе доле многу тешки за правење затоа што освен еден stun што е skill shot другото е useless
Како бе амуму најлесен џанглерМене ми е лесно Амуму за играње, а за counter jungle, постојат wards, и кога играм со Амуму, секогаш blue ми е под ward, па ако е маж нека дојде да ми го земе, и МИД и БОТ/ТОП ќе дојдат и ќе го рокнат.
Факт е дека Амуму со Sunfire Cape и Abyssal и неговото улти во teamfight може лесно и често решава партија. Не знам како можеш да кажеш дека другите спелови му се useless, најозбилно. Скилшатот нема да га коментирам, затоа што играм херои ко Мундо и Олаф за jungle, и Ezreal ми е main ad carry, така да можеш да забележиш дека го владеам добро скилшатот со Амуму, и затоа ми е лесно за играње.
Амуму е најдобар џанглер ама е тежок, добро рече гојак погоре, што кур ке ми се W и E за ганкање (преслаби спелови во споредба со други џанглери), али затоа хукот е прејак, и ултито едно од најдобрите во играта и ако амуму се научи да се игра, одма дигаш ело. И тука не праиме муабет пошто нормал гејмс =/= ранкд гејмс. Во вторите е далеку потешко.Колку само е лесен џанглер...имаш E шо нон стоп ти е на мал ЦД, башка со Q рипаш преку дрва и препреки за да шеташ низ џунгла = побрзо џунглање.Како бе амуму најлесен џанглерАмуму е најдобар џанглер ама е тежок, добро рече гојак погоре, што кур ке ми се W и E за ганкање (преслаби спелови во споредба со други џанглери), али затоа хукот е прејак, и ултито едно од најдобрите во играта и ако амуму се научи да се игра, одма дигаш ело. И тука не праиме муабет пошто нормал гејмс =/= ранкд гејмс. Во вторите е далеку потешко.
Лесен џанглер се подразбира колку ефикасно може да намести ганк, а не колку брзо чисти камповиКолку само е лесен џанглер...имаш E шо нон стоп ти е на мал ЦД, башка со Q рипаш преку дрва и препреки за да шеташ низ џунгла = побрзо џунглање.
тоа е брз џанглер (пр: амуму, shyvana, маокаи, shaco), спор: shen, nunuДа ако играш во 800 ело можеш така. Или нормал па да праиш што сакаш. Малце поголемо ело да качиш ќе видиш што ќе ти праат у џунгла со мумуто. Ми се деси партија да сум 2 левел со амуму во 6 минута затоа што ли син ми правеше каунтер нон стоп. А ти пингај до утре ако сакаш тој мидот вика i cant hear pings bro.Мене ми е лесно Амуму за играње, а за counter jungle, постојат wards, и кога играм со Амуму, секогаш blue ми е под ward, па ако е маж нека дојде да ми го земе, и МИД и БОТ/ТОП ќе дојдат и ќе го рокнат.
Факт е дека Амуму со Sunfire Cape и Abyssal и неговото улти во teamfight може лесно и често решава партија. Не знам како можеш да кажеш дека другите спелови му се useless, најозбилно. Скилшатот нема да га коментирам, затоа што играм херои ко Мундо и Олаф за jungle, и Ezreal ми е main ad carry, така да можеш да забележиш дека го владеам добро скилшатот со Амуму, и затоа ми е лесно за играње.
Тука си во право, имам 800 ело, и играм нормал, затоа и ја избришав играва, затоа што се игра со 80% fucktards и за секој fail се вади дека не чул, не видел, имал CD на магија, немал мана, му бил counter. Како и да е, не играм веќе, па ми е сеедно, знам дека ми беше лесно Амуму за играње дур играв.Да ако играш во 800 ело можеш така. Или нормал па да праиш што сакаш. Малце поголемо ело да качиш ќе видиш што ќе ти праат у џунгла со мумуто. Ми се деси партија да сум 2 левел со амуму во 6 минута затоа што ли син ми правеше каунтер нон стоп. А ти пингај до утре ако сакаш тој мидот вика i cant hear pings bro.
Не е тешко со него да играш во џунгла. Работата е кој е против тебе во џунглата. Плус и тимот треба малце да разбере дека амуму после левел 6 е опасен. Ја праам блу баф тој ми вика ганк топ лвл 2... ко ја со блу баф и со еден рандом стан да ќе му дадам убиство.Тука си во право, имам 800 ело, и играм нормал, затоа и ја избришав играва, затоа што се игра со 80% fucktards и за секој fail се вади дека не чул, не видел, имал CD на магија, немал мана, му бил counter. Како и да е, не играм веќе, па ми е сеедно, знам дека ми беше лесно Амуму за играње дур играв.
Дада се согласувам. Затоа зимаш Олаф и цепаш. Мада Олаф е најдосаден џанглер за играње.Не е тешко со него да играш во џунгла. Работата е кој е против тебе во џунглата. Плус и тимот треба малце да разбере дека амуму после левел 6 е опасен. Ја праам блу баф тој ми вика ганк топ лвл 2... ко ја со блу баф и со еден рандом стан да ќе му дадам убиство.
Не реков брз или ефикасен или шо и да е. Реков лесен. Како “не сложен“.Лесен џанглер се подразбира колку ефикасно може да намести ганк, а не колку брзо чисти камповитоа е брз џанглер (пр: амуму, shyvana, маокаи, shaco), спор: shen, nunu

Ја до сега неам видено амуму ранкед ... 99.9% е баниран.
Зависи на кое ело. На 1600+ многу ретко е баниран.Ја до сега неам видено амуму ранкед ... 99.9% е баниран.
Ех ех. Курчење до јаја.Зависи на кое ело. На 1600+ многу ретко е баниран.