LCD телевизори

• Креатор на темата Креатор на темата VINO
  • Време на започнување Време на започнување
Која е разликата меѓу Smart Full HD TV и Full HD Android Smart TV, и дали вториот навистина вреди +20/25%?

Па не е баш така, всушност мала е разлика 50/80 евра и дали ви се исплати имајќи в предвид и превозот ?!

Јас сум блиску до границата и поефтино ми испаѓа да го земам од таму отколку од некој град у Македонија каде има подобро снабдени продавници .

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Kolku evra e vo Bugarija (ako znaes) oti ttuka bas toj model go barav i nikade go nema..

Денеска го купив од Техномаркет Бугарија и ми излезе 999лева тоа ти се негде 500евра(+-10) мислам дека не сум згрешил со изборот и сега ми останува да видам дали е се така како што е на рекламата за него :)

Денеска го купив од Техномаркет Бугарија и ми излезе 999лева тоа ти се негде 500евра(+-10) мислам дека не сум згрешил со изборот и сега ми останува да видам дали е се така како што е на рекламата за него :)
Aj razgledaj go pa pissi impresii.. kakva e slikata,zvukot,smart-ot,3d-to

Една USB порта повеќе, 2 HDMI порти повеќе, Bluetooth безжично поврзување со слушалки и/или звучници, Android оперативен систем, Google Play, Spotify... да - вреди да се дадат 4.000 денари повеќе.

Дечки предлог за телевизор до 15000 максимум, најмалку 32 инчи да биде. Не ми треба да има смарт опции и слично.

Здраво форумџии. Ми треба мала помош. Имам Филипс смарт тв, модел 32 PFH 5300/88. Го уклучив wifi-то и се си функционира беспрекорно но, не можам да ја најдам опцијата за исклучување. Дали ако еднаш се уклучи wifi-то повеќе не може да се исклучи?

Имам Самсунг Смарт ТВ и поврзав интернет. Дали препорачувате да биди уклучено auto update на софтверот?

И дали е можно да влезат вируси во ТВ-от?

Koј може да ми каже некои кратки видеа во 3Д со кој најдобро може да се види како работи 3Д на еден телевизор???

Aj razgledaj go pa pissi impresii.. kakva e slikata,zvukot,smart-ot,3d-to

До сега сум презадоволен со телевизорот , звукот, сликата се перфектни , многу брзи одговори на смарт-от, 3д презадоволен,го препорачувам на секој нема да погреши ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom