- Член од
- 12 март 2008
- Мислења
- 1.058
- Поени од реакции
- 762
Мислење за телевизоров ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислење за телевизоров ?
Супер е, со здравје да го гледаш. Мене ми треба поедноставна солуција, затоа и се одлучив за претходниот. Ова со смарт опцииве апсолутно ништо не ми менува.
Задоволен си од Smart функциите?
Задоволен си од Smart функциите?
Да ти кажам уште не сум научил се пред една недела го земав ,наочарите и далинското се супер.Сеуште не ми е поврзан со интернет ,гледав десетина филмови од усб и сликата е супер за разлика од дигиталнава на близу ,и има клипчиња у 3д во менито. Менито е големо али кај нас незнам дали сите апликации ке работат,треба да земам кабел за нет и ке видам што е како е,немам Xbox или PS да го испробам тоа со сплит скринот со другите наочари. Немам замерки сеа за сеа за ништо.
Zdravo , Dali moze te da mi kazale dali televizorot quart led 3dld42 ima vgraden tuner za digitalna televizija I ve moram da mi kazate Na koja zemja da gi baram kanalite.
http://amc.com.mk/ShopDetal.aspx?ArticleID=37834&i=93&l=MK&q=&SupplierArticleID=&Action=Да ми препорача некој телевизор до 26 000ден сакам да земам.Најбитно ми е да е 42инчи да е Full HD и да ги подржува повеќето формати преку усб зошто првенствено телевизорот ке се користи од моите за вести и серии а од мене стриктно за филмови преку усб (720p i 1080p) Смарт тв и 3Д знам дека за цената нема шанси а и не ме интересираат тие работи многу многу.Значи најбитна ми е сликата и УСБ подршка.Кој би бил best buy опција за овие пари?
Другар го зема панасоникот и се океј сликата е стакло.....смарт опциите се добри плус има вграден wi-fi така за 29 000ден навистина е добра цена.Ми скрши филм фактот што преводи на MKV фајлови не ни ги гледа кога сакам да пуштам некој филм преку усб.Знае некој како да се реши тој проблем бидејќи и јас сакам да го земам телевизорот али со оглед дека првенствено ке се користи за пуштање на MKV филмови а да нема превод е тоа е неприфатливо.Со еден збор од искуство да ми каже некој која фирма нема никаков проблем со пуштање на фајлови преку усб да чита се што треба и преводот да не е никаков проблем?