Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека има добри,гледав еден во сет со сателитски тјунер и ми се свиѓашеДечки, што мислите за Thomson телевизори?
--- надополнето: 13 септември 2013 во 16:49 ---
Дечки, што мислите за Thomson телевизори?
--- надополнето: 13 септември 2013 во 16:50 ---
--- надополнето: 13 септември 2013 во 16:52 ---
--- надополнето: 13 септември 2013 во 16:55 ---
Да ве прашам, дали е добро од време на време кога ќе ви понуди телевизорот да го апдејтувате софтверот или не?
Инаку имам LG 42LM 640 S
Не мудрувај, серверот им беше сјебан. Ако имаш инфо, сподели, ако не, не се прај паметен.
Зависи, знаеш како викаат чим работи не го задевај ич не секој апдејт е добар, ја последниот ми го заеба цел телевизор и мораше цел рестарт да правам на сервис менито
досега имам едно 3-4 пати направено апдејт и се функционира добро, сигурно апдејтот е од официјалната страна на производителот и не би требало да биде штетен (ама и твоето држи вода до некаде).
п.с Што телевиозр имаш ?
Самсунг 2 модела едниот ги помина сите 3-4 флешувања помалиот помина 2 и на 3 се заеба цел сликата беше цела црна па бела,нормално од официјална страна ги симнувам
a ти сам ли бираш од каде да ги симнеш?
кај мене пак откога ќе го вклучиш телевизорот се појавува порака дека има нова верзија на софтверот и кажува колку мб е и прашува дали да ја спушти (така да ја ниту знам од каде ја спушта ниту имам некоја контрола врз тоа)
Прв пат на Кајгана ти се појавува ова со серверот?
a ти сам ли бираш од каде да ги симнеш?
кај мене пак откога ќе го вклучиш телевизорот се појавува порака дека има нова верзија на софтверот и кажува колку мб е и прашува дали да ја спушти (така да ја ниту знам од каде ја спушта ниту имам некоја контрола врз тоа)