LCD телевизори

• Креатор на темата Креатор на темата VINO
  • Време на започнување Време на започнување
Момци, ми треба код за универзално далечинско за телевизор ТЦЛ 2927. Пробав со кодот 587 и не е тој. Друг не можам да најдам.

Фала однапред.

Дечки, што мислите за Thomson телевизори?
--- надополнето: 13 септември 2013 во 16:49 ---
--- надополнето: 13 септември 2013 во 16:50 ---
--- надополнето: 13 септември 2013 во 16:52 ---
--- надополнето: 13 септември 2013 во 16:55 ---
Мислам дека има добри,гледав еден во сет со сателитски тјунер и ми се свиѓаше

Да ве прашам, дали е добро од време на време кога ќе ви понуди телевизорот да го апдејтувате софтверот или не?
Инаку имам LG 42LM 640 S

Да ве прашам, дали е добро од време на време кога ќе ви понуди телевизорот да го апдејтувате софтверот или не?
Инаку имам LG 42LM 640 S

Зависи, знаеш како викаат чим работи не го задевај ич не секој апдејт е добар, ја последниот ми го заеба цел телевизор и мораше цел рестарт да правам на сервис менито

Зависи, знаеш како викаат чим работи не го задевај ич не секој апдејт е добар, ја последниот ми го заеба цел телевизор и мораше цел рестарт да правам на сервис менито

досега имам едно 3-4 пати направено апдејт и се функционира добро, сигурно апдејтот е од официјалната страна на производителот и не би требало да биде штетен (ама и твоето држи вода до некаде).
п.с Што телевиозр имаш ?

досега имам едно 3-4 пати направено апдејт и се функционира добро, сигурно апдејтот е од официјалната страна на производителот и не би требало да биде штетен (ама и твоето држи вода до некаде).
п.с Што телевиозр имаш ?

Самсунг 2 модела едниот ги помина сите 3-4 флешувања помалиот помина 2 и на 3 се заеба цел сликата беше цела црна па бела,нормално од официјална страна ги симнувам

Самсунг 2 модела едниот ги помина сите 3-4 флешувања помалиот помина 2 и на 3 се заеба цел сликата беше цела црна па бела,нормално од официјална страна ги симнувам

a ти сам ли бираш од каде да ги симнеш?
кај мене пак откога ќе го вклучиш телевизорот се појавува порака дека има нова верзија на софтверот и кажува колку мб е и прашува дали да ја спушти (така да ја ниту знам од каде ја спушта ниту имам некоја контрола врз тоа)

кај мене пак откога ќе го вклучиш телевизорот се појавува порака дека има нова верзија на софтверот и кажува колку мб е и прашува дали да ја спушти (така да ја ниту знам од каде ја спушта ниту имам некоја контрола врз тоа)

+1

И мене ми е уштекан ТВ-то со ЛАН и сам си симиња апдејти кога има, односно прашува.

На која држава го имате телевизоро регистрирано мислам на LG SMART, на Македонија додека ми беше забележав дека апликации нема баш и баш многу кога го префлив на Русија ми понуди и LG Cloud а и GAME WORLD. Незнам зошто не можи на USA да го префлам.

Да сам ги симињам направено ми е мануелно да го апдејтувам намерно пошто секој го уклучува телевизорот,и може да му се појави нов апдејт и да рече што е ова па да го исклучи преку штек, после треба да го фрлам телевизорот :)

На LG (LM model) како се бараат дигиталните канали ако немаш кабловска? Значи јас ги имам најдено, но освен МРТВ ништо друго не ми отвара. Помош?
Cannon genius2

На LG (LM model) како се бараат дигиталните канали ако немаш кабловска? Значи јас ги имам најдено, но освен МРТВ ништо друго не ми отвара. Помош?
Cannon genius2

Прочитај ја мојата дискусија со Gockovomkd и мислам ќе ти биде појасно
http://forum.kajgana.com/threads/lcd-телевизори.12496/page-190

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom