Колку пари? Честитам, со здравје да си се служиш.Stigna vo Neptun i ja zemav. Plasmata e odlicna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку пари? Честитам, со здравје да си се служиш.Stigna vo Neptun i ja zemav. Plasmata e odlicna.
Купен еден.Потребен ми е уште еден!АКо имате понуда пишете пп.Хитно ми требаат еден до два половни или нови LCD телевизори.Да бидат од 32 инчи или преку сила 37 инчи.Не ми е битна марката.Битно да е исправен и да е сочуван.Плаќам по договор.Вашите понуди пратете ми ги на порака по можност со ваш телефон.Благодарам
Го поврзав, јутуб растура, ATB - Could you believe![]()
Па прилично доста, со далечинско сега зашто денеска го земав, па ќе видиме за понатака.Колку време ти треба да укуцаш адреса(url)?
Па прилично доста, со далечинско сега зашто денеска го земав, па ќе видиме за понатака.
Почнувам да го приметувам тоа, иначе сликата е џам. Е сега кај мене е проблемот што лаптопот нема HDMIДобро телевизорче..ако го поврзеш со компјутер ќе видиш аир од него...инаку smarttv и воопшто интернет преку tv е крајно непрактично и неподносливо бавно![]()
Почнувам да го приметувам тоа, иначе сликата е џам. Е сега кај мене е проблемот што лаптопот нема HDMI![]()
Слимни си од piratebay имаш full hd филмови ги ставаш на usb стик и не се замараш не ти треба ни да поврзуваш лап топ да гледаш ни да купуваш bluray player.Со ваков телевизор иде исклучиво bluray филмче преку HDMI, дигитална телевизија или некое dvd да му пушташ преку scart или composite или component video е гревота![]()
Слимни си од piratebay имаш full hd филмови ги ставаш на usb стик и не се замараш не ти треба ни да поврзуваш лап топ да гледаш ни да купуваш bluray player.
Почнувам да го приметувам тоа, иначе сликата е џам. Е сега кај мене е проблемот што лаптопот нема HDMI![]()