Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.779
- Поени од реакции
- 18.528
Некој да не имал искуство со Hyundai телевизориве
Тиња се, колку пари планираш да потрошиш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој да не имал искуство со Hyundai телевизориве
Марката ти е корејска така да тоа ти е окНекој да не имал искуство со Hyundai телевизориве, одлични цени и 3 години гаранција имаат, панелите чиви се да не знаете, гледав некои 42-ки едната беше 3D, и ме изненади всушност, прашав за сервисери им биле Кончар.. Било какви информации би ми биле добредојдени, благодарам..![]()
Некој да не имал искуство со Hyundai телевизориве, одлични цени и 3 години гаранција имаат, панелите чиви се да не знаете, гледав некои 42-ки едната беше 3D, и ме изненади всушност, прашав за сервисери им биле Кончар.. Било какви информации би ми биле добредојдени, благодарам..![]()
Оти тиња бе?Сериозно тиња се. Т.е кажи што модел е. Иако јас ен би земал. Наместо тоа би земал LG за истата цена. Ама ако тебе ти прави мерак, зашто да не, не за џабе се и тие телевизори.![]()
Zdravo decki i jas imam slusnato mnogu dobri raboti zaovoj LG32LS570S i duri bev poprilicno zagrean da go kupam.Ama denes bev vo Tenomarket i go vidov Panasonic TX-l37E3E i se vooduseviv.televizorot bese smesten bas do edno LG.Stvarno se razlikuvase od site televizori sto gi vidov u prodavnicata.Namerno prodavacot mi ja pusti istata programa so drugite Tv da mozam da napravam sporedba.Mnogu dobar kontrast i boja Na analognite kanali ne se mnogu gleda razlika,ama na digitalnite i pogotovo na HD golema razlika i koga se gleda slikata od agol.Ako nekoj od vas ima prilika neka go vide tv-to u Tehno market ke videte deka e stvarno dobar.Ceata mislam deka bese 25999den.Иста класа тв како мојот погоре...LG 32 LS570S исти функции, иста цена....исто квалитетни марки...е сега каков панел ќе ти се погоди тоа е лотарија...али ако си решен. земај, не му ја мислиУпс...сега видов дека го качиле мојот за 1000-ка, хахах браво Нептун, таман за пред Нова Година
![]()
Сликата може да се споредува само кога телевизорите се од иста класа и имаат исти сетинзи. Можда LG-то било LCD HD ready, а Panasonic-от LCD LED Full HD. Од каде знаеш дека продавачите на сите телевизори баш имаат подесено се да биде горе-долу исто на сите тв и ти само кога ќе дојдеш да видиш кој тв има подобра слика и тој да го земеш?Zdravo decki i jas imam slusnato mnogu dobri raboti zaovoj LG32LS570S i duri bev poprilicno zagrean da go kupam.Ama denes bev vo Tenomarket i go vidov Panasonic TX-l37E3E i se vooduseviv.televizorot bese smesten bas do edno LG.Stvarno se razlikuvase od site televizori sto gi vidov u prodavnicata.Namerno prodavacot mi ja pusti istata programa so drugite Tv da mozam da napravam sporedba.Mnogu dobar kontrast i boja Na analognite kanali ne se mnogu gleda razlika,ama na digitalnite i pogotovo na HD golema razlika i koga se gleda slikata od agol.Ako nekoj od vas ima prilika neka go vide tv-to u Tehno market ke videte deka e stvarno dobar.Ceata mislam deka bese 25999den.
Татко ми зема пред повеќе месеци, само што ги донесоа, 32" модел, на акција беше. Супер е телевизорот, сликата е одлична, менито и менувањето канали се многу брзи. Има и усб, од она што пробав го пушти без проблем и со превод. Не го тестирав што се пушта или не, ама тој и онака не го користи.Некој да не имал искуство со Hyundai телевизориве, одлични цени и 3 години гаранција имаат, панелите чиви се да не знаете, гледав некои 42-ки едната беше 3D, и ме изненади всушност, прашав за сервисери им биле Кончар.. Било какви информации би ми биле добредојдени, благодарам..![]()
Може, безжични се разбираздраво ме интерсира дали можам да приклучам тастатура и маус на smart tv lg lm620s
LG зеде?Само што стигна телевизорот,сликата е одлична,3д неверојатно го гледав IMAX UNDER THE SEA,рибите не знајш дали ти се во соба или во телевизор,само ме интерсира имам кабелска телевизија на предходниот телевизор имав 40 програми,е сега имам 135,и поделени се во cable tv i Cable DTV во ова cable dtv ima preku 20 full hd programi незнам од каде излегоа во пакетот кабелската ги нема тие програми.И пробав со usb стикче чита и mp4 .avi i mkv,само незнам како да пуштам превод го ставам во флолдерот со филмот со исто име се но не го покажува,на далинското има subtitle но кога штракам на него ме носи во settings а во settings ника нема subtitles
да LG 42Lm620s,преводот го решив многу лесно Under.The.Sea.BrRip.srt го променив во Under.The.Sea.BrRip.sub i teraLG зеде?Welcome to the club...А за преводите, полека, прочепкај и на тв и на компјутер среди го прво фајлот. Мора да проработи. И јас на почеток така сиот бев збунет ама сега се си е во ред. Прво и најосновно подеси во виндовсот да се гледаат наставките на фајловите. Само така ќе можеш да бидеш сигурен дека филмот и преводот го имаат истото име и секој со својата соодветна наставка. На пример:
Under.The.Sea.BrRip.mkv
Under.The.Sea.BrRip.srt