Лажеш курво! [И сите епизоди од хумористичната серија „Буџет за 2013“]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е битно бе ....го заебал го тепал на избори. Што е тука чудно. Факмен треба да бидеш у животов да не бидеш заебан. Може мене и тебе да не ни се свиѓа тоа. Ама некој си ја реди си тепа на избори, фино лепо тоа е. Е сега овие тоа им е проблемот, ништо да не се прави народов да е незадоволен за да тепаат на избори. Не е малце клошарски тоа.

Народот си е незадоволен и без проблемите со буџетот. Најголемиот проблем е што не се освестуваат да почнат немири како во Словенија за промени од кои партиите би добиле уплав. Ама не мора да се секираат, ова е Македонија, земја на овци со најлесно испран мозок.

Lele kraj, alkohol imale hahahaa stabov na vmro so mi e preku ulica sekoja vecer pijanki ima, neka im gi zemat rakiite.

Ne ne ova gi nadminuva site granici. Pa I jaki mi se reklamine, izgradivme ova, ova ova ova. Abe botovi edni pa I treba da go popravate gradov, toa e isto ko jas da se falam na shefot moj sekoj den deka serverite se u top forma a za toa me plakaat. Nonsens.

st-pr1.jpg

Леле стипендиите кои ги исплаќаат пред избори :pos:

Блокирање буџет со законски средства не е израз на насилство против легално избрана власт. Да беше така ДУИ ќе го кркаше поради опструкции на бранителите.
Така е .... доброоо.Кај се видело опозиција да кажува на легално избрана власт од народ, е парите во тоа нема да ги трошите? Народов не е глупав и си гласа за тоа што си сака. Ја и 50 души на форумов не сме за никој и никад нема ни да бидам ама 1 милион и 700 илјади гласаат бе мајсторе. Неможе ние 50 души да сме силувани у мозок а овие горе милион и кусур да бидат мрднати. Самобендисано е малце. Имаше избори од една страна викаат Скопје 2014, пари за старциве автобуси, апарати што ти ја знам...од друга страна имаш опција нема Скопје 2014 итн итн итн. И народов гласа за првиве. Што не им е јасно тука не ми е јасно?!

Мислам дека Acid треба да даде анкета на форумов дали треба да се врати темата за Политика и да се изјаснат форумџиите бидејќи нема смисла да се укине нешто што е од секојдневниот живот на Македонецот ( за жал ).

st-pr1.jpg

Е па тоа е муабетот другар.... пред тоа немале стипендии. Сега овие им дале и си ги одработуваат. Да биле паметни овие на БЦ и да ги придобиле како овој што ги придобил ќе била обратна ситуацијата денес. Коле ќе беше тој што ќе мрзне пред Собрание .

st-pr1.jpg

Студент со грешки во пишување небаре некој кој нема ни основно завршено и кои би го алармирале секој граматички нацист на светов.

st-pr1.jpg

протес
протес
протес
протес
протес
протес

Мрш во основно, ви ебам мамата неписмена. Не им е печатна грешка, туку се неписмењаци живи.

И други поволности? Like what?

Народот си е незадоволен и без проблемите со буџетот. Најголемиот проблем е што не се освестуваат да почнат немири како во Словенија за промени од кои партиите би добиле уплав. Ама не мора да се секираат, ова е Македонија, земја на овци со најлесно испран мозок.
Во ред другар... еве јас сум незадоволен сакам да возам Ауди А3 несакам Пежо. Која ми е алтернативата за да се сменат овие а да дојдат другите? Кои се тие други погледни ги жити се...

Мислам дека Acid треба да даде анкета на форумов дали треба да се врати темата за Политика и да се изјаснат форумџиите бидејќи нема смисла да се укине нешто што е од секојдневниот живот на Македонецот ( за жал ).
Да се врати за тие што сме аполитични, да си имаме теми кај што ќе го истураме гневот :icon_mrgr:

Така е .... доброоо.Кај се видело опозиција да кажува на легално избрана власт од народ, е парите во тоа нема да ги трошите? Народов не е глупав и си гласа за тоа што си сака. Ја и 50 души на форумов не сме за никој и никад нема ни да бидам ама 1 милион и 700 илјади гласаат бе мајсторе. Неможе ние 50 души да сме силувани у мозок а овие горе милион и кусур да бидат мрднати. Самобендисано е малце. Имаше избори од една страна викаат Скопје 2014, пари за старциве автобуси, апарати што ти ја знам...од друга страна имаш опција нема Скопје 2014 итн итн итн. И народов гласа за првиве. Што не им е јасно тука не ми е јасно?!

Не ми е јасно како елегантно одбегна да зборуваш за проблемите кои ДУИ ги наметна исто како СДС за законот за бранители. Или ДУИ е исклучок бидејќи има привилегија да прави законски терор во собранието?

Во ред другар... еве јас сум незадоволен сакам да возам Ауди А3 несакам Пежо. Која ми е алтернативата за да се сменат овие а да дојдат другите? Кои се тие други погледни ги жити се...
Ај бе мааааани се тамо, отече веќе со тие други.
Зар ги бара некој тие други???
Рековме ги сакаме ДРУГИТЕ?
Не, сакаме да умрат сите до еден и од ЕДНИТЕ и од ДРУГИТЕ, а богами и од сите останати.

протес
протес
протес
протес
протес
протес

Мрш во основно, ви ебам мамата неписмена. Не им е печатна грешка, туку се неписмењаци живи.

И други поволности? Like what?
Ние сакам да имаме
ке се организира
запирка пред и
Вакви завршуваат факултет ...

1) Земи го даљинското.
2) Смени го Сител и остави 5 минути ТВ етерот да биде нешто што не е Сител.
3) Пушти ТВ канали или подобро, отвори интернет портали кој известува за масовните народни протести во Словенија, Грција, Египет, Шпанија итн.
4) Истото нека го повтори народот.
5)............?
6) Профит.

Ваквата постапка е успешна и за едните, и за другите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom