Last Man Standing (Seria A)

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Хм, кога ги погледнав натпреварите ми паднаа во очи Калјари и Сампдорија :). Ама офицјално ги бирам:
80, Mondonico- Сампдорија
И мене ми падна Самп во очи ама ме исплаши лошата форма на Киево после победата над Лацио па си реков да не им текне да одлепат сега:)

Заборавив да пријавам тим на време па ако може да пријавам сега и онака уште не е започнато колото мислам дека не би требало да е проблем.

46. Јувентус

Заборавив да пријавам тим на време па ако може да пријавам сега и онака уште не е започнато колото мислам дека не би требало да е проблем.

46. Јувентус

Бидејки има уште време до почетокот на колото ќе попуштам овој пат и ќе ти запишам тим. Ова нека ти биде последно, да се држиме до правилата.

Што ќе биде во случај да се одложат некои натпревари од ова коло?

Што ќе биде во случај да се одложат некои натпревари од ова коло?

Па гледај сега.
Пример се одлужува - Милан - Интер (како пример го давам) е тогаш тој што избрал тим од некој натпревар што е одложен ќе си чека додека тој натпревар не се заврши и додека тој натпревар не се заврши нема да може да избере тим.

Па гледај сега.
Пример се одлужува - Милан - Интер (како пример го давам) е тогаш тој што избрал тим од некој натпревар што е одложен ќе си чека додека тој натпревар не се заврши и додека тој натпревар не се заврши нема да може да избере тим.
Имам предлог, како што даде за пример, се одложува Интер-Милан, тие кои одиграле една од овие две екипи продолжуваат да играат и во наредните кола како да поминале се до одигрувањето на одложениот меч. Доколку избраниот тим ти победи, продолжуваш понатаму со ист број на одиграни кола со оние играчи чии мечеви не биле одложени а доколку ти загуби тогаш испаѓаш без разлика што да речеме, си поминал со други две екипи до одигрувањето на одложениот меч.

Ме извади Џенова,прв патник сум понатаму(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom