Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога он го напиша тоа Аталанта тогаш губеше таленту види тога е поставен постотatalanta nereseno e kaj gleas deka gubi?
А ти бес табела нема ли да знаеш дали си прошол понатаму? тоа си зависи од авторот на темата ако сака ке стави ако не мислете му јаНели е боље прво да се избаци табела кој остана во игра,па потоа да се дадат двојките за наредно коло?
Јас знам дека пројдов,али би било поинтересно некако од статистични аспект да се знае колку наебале викендовА ти бес табела нема ли да знаеш дали си прошол понатаму? тоа си зависи од авторот на темата ако сака ке стави ако не мислете му ја![]()
Јас можам за мојата тема да ти кажам доколку те интересира, ''наебаа'' само троица но доколку загуби Фортуна Дизелдорф интересно ке бидеЈас знам дека пројдов,али би било поинтересно некако од статистични аспект да се знае колку наебале викендов![]()
И ти нив ги одбра?Аии овие Џенова ботови еј за подобри ги мислев
Ај со среќа на сите![]()
Да, нив ги одбрав.. и ме ебаа начистоИ ти нив ги одбра?
Ако, ќе си се дружиме дури не испаднат сите![]()
Или ќе му кажиме или пак ќе си читаме како типуват другитеДа, нив ги одбрав.. и ме ебаа начисто
Ај следен пат ќе им кажеме убаво![]()
И ти нив ги одбра?
Ако, ќе си се дружиме дури не испаднат сите![]()