Last Man Standing (Seria A)

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Имам одбрано екипа јас така?

Несовесен еден, гарант од дома не те сакаат!
Грешка си. Толку многу ме сакаат што имам 2 имиња.
До 5-6 години ме викаа Говедо Едно. Се кладам дека твоите толку многу те мразат и дека те викаат само со едно име.

Грешка си. Толку многу ме сакаат што имам 2 имиња.
До 5-6 години ме викаа Говедо Едно. Се кладам дека твоите толку многу те мразат и дека те викаат само со едно име.
Мене само Невоспитан ме викаат :(

Уште малку остана, уште неколку часови, ајде пријавувајте ги тимовите, од утре повеќе нема!

Уште малку остана, уште неколку часови, ајде пријавувајте ги тимовите, од утре повеќе нема!
Ја уште неќна пишав, ама глеам некој бројки ставаат, те молам објасни ми што е финтава?
еве го постов од неќна-
Се пријавувам, ги бирам Милан.

Ја уште неќна пишав, ама глеам некој бројки ставаат, те молам објасни ми што е финтава?
еве го постов од неќна-

Па си го кажуваат бројот кој им е во ехселот. Ти си број 79. Памти си доколку поминеш следно коло ќе си кажеш број па тим, оти неможам да те барам

Јувентус го бирам јас

Јас се пријавив уште во средата а не ми кажа кој број сум... тоа оди некако по ред или ти одредуваш?

Јас се пријавив уште во средата а не ми кажа кој број сум... тоа оди некако по ред или ти одредуваш?

Број 80 си, по ред оди уште 2 ипол часа и крај!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom